Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

co sądzicie o ludziach

Polecane posty

Gość myślę że są po prostu uprzejmi
myślę, że kulturalny człowiek zrobi to co powiedziałem: proszę mi nie składać życzeń masochistycznych na przyszłość. Mnie by życzenia muzułmanina tak samo nie uraziły, ale jeśli kogoś tak: to niech grzecznie powie. Narzucanie się będzie wtedy, jeśli ktoś uświadomiony, że tego nie lubisz, będzie Ci te życzenia wciąż składał.

Gość no nieeeeeeeeeeeee
W sklepach sprzedawcy często składają Wesołych Świąt klientom, i co trzeba się obrażać ?

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Coheed, potrafię, ale myślę że Tobie chodzi o coś innego.Ktoś Ci złożył życzenia na Twoim temacie i to Cię zabolało ?

aha to ja się mam dostosować......... ciekawe

teoria spisku ??? nie po prostu rozważania ................ :)

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Mamy odmienne zdania;)

Gość no nieeeeeeeeeeeee
A tak na przyszłość, można Tobie życzyć Wesołych Świąt ?

na tematy niepopularne ......... pytanie takie !!! spotykasz się z rozwodząca się koleżanką i co? musi Ci powiedzieć nie rozmawiaj ze mna na temat mojego męża i rozwodu bo to dla mnie bolesne.................... czy wykazujesz się kultura i i ni drążysz tematu.. no chyba, ze jesteś wścibska z natury

ale o co Ci chodzi? Nie musisz się dostosowywać. Powiedz asertywnie, że nie lubisz życzeń, jak nam tutaj. Jak zauważyłeś nikt z forumowiczów nie złożył Ci świątecznych życzeń (jeśli to zrobi uznam go za złośliwego). Słuchaj, powiedz następnej osobie, że nie chcesz by składała Ci życzenia (bo mniemam że dotąd tego genialnego wynalezionego przez mnie sposobu nie spróbowałeś) i opisz nam tutaj jej reakcję. Myślę, że będzie to zdziwienie, a nie złośliwe składanie Ci życzeń przy każdym katolickim święcie.

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Ale mówimy o znajomych czy obcych sobie ludzi ?

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Znajomych się zna i ich poglądy religijne, czego nie można powiedzieć o obcych

obowiązek spoczywa na Tobie nie na mnie............. pytanie takie z pracy jem kielbasę w piątek, kolega zadaje mi całkiem powazne pytanie Tyyyy przecież dzisiaj jest piątek !!!!! co go do cholery to obchodzi wiem, że jest piątek i zaczyna się piękny czas weekendu na który tyle z utęsknieniem czekałem ............

Gość chyba jestes malostkowa
autorko. znajomi Rosjanie przysyłaja mi co roku zyczenie z okazji Dnia Kobiet, ktorego nie obchodzę. Z zachodu przychodza zyczenia Walentynkowe, choc mi Walentynki sa obojetne. Co roku dostaje zyczenia swiateczne od ludzi, ktorzy wiedza,ze jestem niewierzaca. I co ? Milo mi,ze o mnie myslą i mi dobrze zyczą, to jest najwazniejsze. Moga mi zyczyc nawet z okazji Dnia Hutnika, byle dobrze.

No ja bym pewnie nie drążył tematu, jakby mi ktoś powiedział żeby nie pytać o męża. Zresztą zdarzają się czasem takie gafy. Powiedz, jak Ci ludzie reagują, jak wiedzą - wtedy powiemy co o nich sądzimy.

jeżeli już jestem autorem !!!!!, a czy malostkowym... Twoje życzenia niczego nie dowodzą ..........

przeczytaj dokładnie o co mi chodzi, a później pytaj

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Odpowiesz na pytanie 20.44 ? :)

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Wiem tylko że jesteś na uczuciowym, bo chodzę po kafe

20:49 no to współczuję znakiem tego wszystko trzeba Ci mówić......................... przykre to nic od siebie

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Dobra już wiem

w tej chwili chodzi mi o chwilę refleksji zastanowienia się nie nad soba tylko nad drugim człowiekiem.............. wyjście poza swój świat i przez chwile próbę zrozumienia kogoś innego ............. kto może myśleć zupełnie inaczej ...... nawet katolik, który np. stracił rodzine i w ten sposób mu sie o tym przypomina .......

ciekawą rzecza jest to, że następuje personifikacja skoro o tym pisze musi mnie to dotyczyć ...... a nie mogą to być takie rozważania li tylko ???

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Ale mówimy o życzeniach, i naprawdę nie widzę nic w tym złego. Niech mi nawet bin laden je złoży, a niech będą dobre to co ? Wyolbrzymiasz Cohhed, naprawdę, nie rób problemu, w końcu to życzenia od serca a nie przekleństwo

i widzisz w tym cały problem nie umiesz się wczuć chocby przez chwilę w drugiego człowiek skoro dla Ciebie nie jest to problem dla kazdego innego nie ma prawa być.......więc życzę szczęścia z takimi poglądami

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Rany po prostu nie widzę problemu gdy ktoś mi składa życzenia od serca

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Mówię o obcej osobie. Gdybym była nie wierząca, a Ty złożył byś mi życzenia, to nie pogniewała bym się na Ciebie Cohhed.

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Przepraszam, miało być Coheed