Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bardzo zla

polska służba zdrowia - sprywatyzowac wpizdu całkowicie Tusk miał racje.

Polecane posty

Gość bardzo bardzo zla

Może by się wreszcie chłam troche starać zaczął. Tylko uśmiercać potrafią najlepiej. Straszą, że za granice wyjada - a wypierdalac! Tam będziecie musieli coś robić, więc itak nie wyjedziecie. Nigdzie wam nie będzie lepeij niż tu, mam nadzieję że do czasu.

Gość bardzo bardzo zla
aaa, i łapowy brac. Po co nam panstwowa sluzba zdrowia skoro itak za wszytko musimy placic????

Gość pis nie pis ja jestem za
prywatyzacją. W każdej dziedzinie to się sprawdza po prostu lepiej, więc nie widzę powodu, czemu służba zdrowia miałaby być wyjątkiem.

Gość bardzo bardzo zla
pewnie ze bylo lepiej, ale Tusk mial racje co do prywatyzacji. Na poczatku8 bylam przeciwniczka prywatyzacji, ale to co sie dzieje przechodzi wszelkie wyobtazenia. Maja panstwowe posady, to mysla ze juz kompletnie nic nie musza robic. Nie wazne czy ktos zdycha czy nie.

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
i tak jak chcesz sie zbadac w miare szybko i dobrze to muisz isc prywatnie i przy okazji lekarz jest mily, dobrze zbada, a nie jak niektorzy na nfz...niemili, zbadaja szybko byle jak i sru

Gość bardzo bardzo zla
Na piec pielegniarek pracuja dwie. Reszta kawe pije 8 godzin. Jakby u prywaciaza pracowaly to juz by nie bylo tak wesolo.

Gość wyjebać Leszka z Pałacu
to prywatyzacja się uda.

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
i np.wypisuja Cie ze szpitala to na wypis czekasz i czekasz a jak po niego idziesz to sie okazuje ze go nie ma wiec znowu trzeba czekac. a o pielegniarkach to mi nawet nic nie mow. Jak ktoras pracuje z powolania i ejst dorba dla pacjentow to te pozostale ja obgadaja od razu i dadza popalic

Gość bardzo bardzo zla
i wszyscy tylko na medycyne ciagna. Znam kilka dziewczyn ktore medycyne studiuja i jak sobie mysle ze kiedys one beda leczyc moje dzieci to az mi slabo.

mylisz osoby,Słońce Peru nie chcial pywatyzacji tylko reformy,co zreszta mu nie wyszło Gdyby jego matoly przeprowadziły prywatyacje,jeżdzilibysmy teraz na Białoruś po bandaże i Polopiryne.

Gość bardzo bardzo zla
ci lekarze ktorzy sa dobrzy to otwieraja swoje prywatne gabinety, a panstwowo tylko najgorszy chlam zostaje ktory nie umie zapalenia pluc zdiagnozowac. Prywatnie by splajtowal bo nikt do takiego dziada nie przyjdzie.

Gość bardzo bardzo zla
podszywacz etatowy - reformy ktora prowadzilaby do prywatyzacji, nie czaisz? Oczywiście nie całkowitej, tylko takiej, na zasadzie której teraz pracują rożne przychodnie prywatne mające podpisaną umowę z nfz. Ale ja uważam że powinna być całkowita czyli wchodze, płacę, wychodzę.

Gość bardzo bardzo zla
oczywiście że nie wyszła bo się chłam wystarszył, że będzie musiał wkońcu pracować zacząć, albo fach mzienić, i nie będą już pieniążki spływać za nie robienie nic, i nie będzie już brania lapów.

Gość kiedys juz byl tu fajny
temat o pielegniarkach :D Jak czytalam to lalam ze smiechu w pewnych momentach :D W pewnych momentach niestety tez zachciewalo mi sie plakac :(

codziennie rano przywdziewam strój batmana, zakupiony na wyprzedaży w Lidlu, na twarz naciągam pończochę zrabowaną zuchwale pani Stefanii Kozioł - ekspedientce z Biedronki wyposażonej w zarażone grzybicą stopy numer 46. Odurzony aromatem i podniecony wizją udanych łowów, udaję się na dworzec kolejowy, celem dokonania przeglądy cieknących pisiorków zimujących tam żuli.

Gość gvbjnfjm
jeeeezuuu wiecie za co kocham kafe? :D za te nasze wspaniale podszywy, tylko tu mozna si etak usmiac :P

ej czlowieku ty masz talent. Czytam cie juz od dawna i poprostu sie nadziwic nie moge jak ladnie te zdania skladasz. Dlaczego sie nie ujawnisz??? Moglbys zrobic kariere. Ps. jestem dziewczyna, wiec prosze napisz cos jeszcze pod moim nickiem tylko jako dziewczyna :)

Gość kjduhfrjhurhuhuyuyuyuyuyuyuyuy