Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gojka990

Chciałabym ...

Polecane posty

Gość gojka990

Wiecie co...jestem z chłopakiem 2 lata prawie,mamy ze soba 3 miesiecznego synka,po cichu marze aby na moim palcu pojawil sie piersionek,nie musi byc planow o slubie chciałabym tylko zeby mi sie oswiadczyl.Mieszkamy ze soba,jest nam dobrze tworzymy idealna pare...a On jakos nie spieszy sie ...nawet nie porusza tego tematu,nie chce go prosic ani w zaden sposob namawiac,bo kiedys pewnie przyjdzie pora,ale moze moglabym w jakis sposob podsunac mu moje skryte marzenie...tylko jak? :(

Gość Tosia2009
Witam moja rada jest taka zebys pogadala wprost z chlopakiem i mu opowiedziala o swoich marzeniach jezeli nie poruszysz tego tematu mozesz sie nie doczekac na pierscionek pozdrawiam

Gość gojka990
nie potrafie,uwazam ze moja rozmowa moglaby doprowadzic do tego ze on pomysli ze sie prosze...a nie chce zeby tak bylo.Chciałabym to zrobic w jakis delikatny sposob ;/ Mysle o tym dzien i noc...

Gość Tosia2009
skoro macie wspolne dziecko jestescie ze soba dosyc dlugo to wydaje mi sie ze twoj chlopak tez nieraz myslal o nastepnym kroku byc moze ma taki sam problem jak ty czyli boi sie szczerej rozmowy milczeniem nic nie wskurasz wiem co mowie jestem mezatka od prawie 1,5 roku