Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona2411

czy to duża różnica wieku ??

Polecane posty

NIE KAZDA kobieta marzy o stabilizacji wynikajacej z zalozenia rodziny, o zalozeniu rodziny! o swoich potrzebach i oczekiwaniach powinno sie rozmawiac a nie zakladac z gory ze sam wiek bedzie o czyms swiadczyl, ludzie sa rozni...

założyłam ten wątek żeby przeczytać co o tym sądzicie, jak to było w waszym życiu ja jestem zdecydowana chce go poznać.

NIE KAZDA kobieta marzy o stabilizacji wynikajacej z zalozenia rodziny, o zalozeniu rodziny! o swoich potrzebach i oczekiwaniach powinno sie rozmawiac a nie zakladac z gory ze sam wiek bedzie o czyms swiadczyl, ludzie sa rozni...

Zgadzam się. Mój przykład on 28-ja 21 chodziło tylko o zabawę o nic więcej, raczej związku z Tobą nie będzie budował.

Gość do ramodande li
i jak Wam się układa? mam to samo??

ja jestem w zwiazku z facetem o 14 lat starszym... mam 21 lat i ejstesmyrazem 2 lata...od pol roku mieszkamy razem i jest jeszcze cudowniej... czysta radosc bycia razem zycze wszystkim takiego szczescia :) moje kochanie przez cale zycie sie bawilo, dzieciakowalo i nie chcialo sie wiazac na stale. poznalo mnie i zakochalo sie na amen. zdarza sie :) prosze wierzyc w szczesliwe historie bo naprawde sie zdarzaja! jak wam dobrze, ze soba to co ci szkodzi? a moze sie uda :) jak tylko zaczniesz cos wyczuwac ze on jest nidojrzaly albo ze chce sie bawic, to zostaw go. wazne by miec glowe na karku i oczy szeroko otwarte powodzenia!

Gość do ivaa
a wczesniej z jakas kobieta byl rownie dlugo jak z Toba? Bo moze one tez myslaly ze dla nich sie zmienil,albo Ty nie wiesz jak on siebawi?

spokojnie, na szczescie to nie jest topic o mnie :) przede wszystkim nigdy z zadna kobieta nie chcial mieszkac, jak tylko jakas zaczynala mu sie wprowadzac do mieszkania to zaraz zrywal ten zwiazek. a u nas on wyszedl z inicjatywa nie wiem, mzoe przy mnie dojrzal? nie wiem nie wiem ale ja tu nie musze nic nikomu udowadniac :) nasza historie moznaby spisywac i spisywac i cytowac milion ludzi i nas samych na dowod szczescia i pieknej historii ;-)

Większość facetów w wieku okolo 30 marzy o takim młodym mięsie jak ty. Dla niego jest git, masz szansę przy takiej różnicy, że nei zostawi cię dla młodszej haha

Gość do ivaa
tak sie tylko pytam, bo osobiscie nabralam sie na podobne gadki, zreszta po 5 latach bycia z o 11 lat starszym partnerem, stwierdzilam, ze to byl idiotyczny pomysl, nie wiem, moze dojrzalam ja a moze moi rowniesnicy w kazdym razie znam wiele par ktore tak zaczely ale dla nikogo nie skonczylo sie to dobrze (nie mowie o kobietach ale i o facetach)

wiesz, w zyciu, juz w zwlaszcza w skomplikowanych sprawach milosno-zyciowych mozna mnozyc przypadki ktorym sieudalo i sa zajebiscie szczesliwe, jak i te, ktorym sie nie udalo. dlatego kazda sprawe nalezy rozpatrywac indywidualnie :) ale forum kafe to nie najlepsze miejscem moim zdaniem :P gleboko wierze ze nie ejstem bajerowana tanimi tekstami i mam podstawy do takiej wiary, ale naprawde nie bede sie o tym rozwodzic tutaj :) zycze wszystkim szczescia w zwiazkach :) pozdrawiam