Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona2411

czy to duża różnica wieku ??

Polecane posty

mam 21 lat poznałam chłopaka który ma 30 lat . Z zachowania po Nim nie widać tej różnicy a w życiu ? czy ktoś mi pomoże ?

Gość hekatombatromba
znaczy ze jest niedojrzaly. uciekaj.

Gość myslowitz to porazka
bardzo dobrze ponizej 30 mężczyxni to zasrance

Gość hekatombatromba
pewnie jest 'prawie' pedofilem.

Gość hekatombatromba
tzn ze jest na nizszym poziomie emocjonalnym niz powinien czyli na ktorym sa jego rowiesnicy ponadto najpewniej oznacza to iz nie zamierza wiklac sie w powazny zwiazek i zobowiazania i dlatego szuka mlodszej patnerki

Gość ramonadeli
ja tam mam 19 lat a moj facet 31. ani jemu ani mi to nieprzeszkadza, dobrze sie dogadujemy.

Gość hekatombatromba
to nie ma nic do rzeczy czy sie dobrze dogadujecie :-)

tak tylko ten chłopak wrócił z pracy za granicą i właśnie szuka żony, dodam że nie wie że mam 21 lat myśli że więcej

Gość Kochana miałam to samo...
Miałam to samo, byliśmy ze sobą 9 mieś, a potem wszystko się posypało było między nami 9 lat różnicy :) On był, jest i będzie dużym niedojrzałym do założenia rodziny dzieckiem, nie pakuj się w taki związek, taki koleś jest ustabilizowany materialnie, ale nic prócz prezentów/kasy/wycieczek Ci nie da.. ja pragnęłam rodziny, stabilizacji - on jakoś się nie spieszył, sam był w związku ponad 10letnim i nawet się nie zaręczył z tą laską to się rozstali , bo ponoć go zdradziła i ja się mam dziwić czemu to zrobiła? Każda kobieta pragnie mieć rodzinę , faceci w tym wieku sie nie zmieniają mają swoje przyzwyczajenia, dziwactwa itp, u niego to z czasem powychodziło.. Zrobisz jak uważasz 0 znając życie i tak wylądujecie w łóżku i popełnisz te same błędy co ja :)

Gość hekatombatromba
ale to nie ma nic do rzeczy, uwazam ze skoro dla niego (nie dla ciebie) taka roznica jest wrecz niezauwazalna to cos z nim nie tak. mozesz byc dojrzala ponad swoj wiek itd ale jednak to jest podejrzane, zreszta da ciebie tez skoro zalozylas taki watek. jesli nie masz watpliwosci to badz z nim czy co tam chcesz

Ogólnie strata czasu na takiego jełopa!! Chciałam dodać, że też miałam 21l a on 30 :)

Gość ramonadeli
ok. ale nie pomyslalas o tym ze kazdy dojrzewa w swoim tepie? u nas akruat ani ja ani on jeszcze nie jestesmy gotowi na rodzine. to jest na takiej zasadzie ze on jest -5 lat a ja +5 :D I to wcale nie oznacza o tym ze on nie mysli powaznie o zyciu.

jest wiele dobranych par z dużą różnicą wieku i to o wiele wiekszą i żyją szczęśliwie

Gość hekatombatromba
chyba juz odopwiedzialam :)

Gość Ewaldi
chyba wszyscy to wiedzą, że kobieta w wieku 21 lat najczęściej już wie o co chodzi i zaczyna myśleć o założeniu rodziny , facet w wieku 21 lat jeszcze 'dzieciakuje' (pamiętam jak ze mną było) , natomiast facet w wieku 30 lat , który się zadaje z kobietą w wieku 21 lat najczęściej wie czego chce (nie tylko kobiety są rodzinne i chcą mieć swoją rodzinę) ,taka laseczka dla faceta który ma 30 lat to jest mniam-mniam ale również ona musi się okazać dorosła aby on wszystko wytrzymał :)

na dzień dzisiejszy chcę go poznać zobaczyć jaki jest, co jest dla niego ważne nie mogę go przecież skreślić bo ma 30 lat. Nie dawno zakończyłam związek z 21 latkiem - porażka.

I tak się nie uda wiem to z autopsji, aktualnie jestem z kimś, kto jest starszy o 4lata i jest super!! Po prostu ma więcej energii wigoru, skłonny do głupot itp. Mi tego zawsze brakowało, a zresztą zrób jak uważasz :) będziesz sama żałować, że byłaś taka głupia :) nigdy więcej staruchów!! To nic, że padalec wyglądał na 20 kilka lat, dla mnie to on jest dużym dzieckiem i życzę mu jak najlepiej, ale na pewno z takim zachowaniem marnie skończy,,,

Gość bbhjghgjnmnc
moj facet jest ode mnie starszy o 12 lat, razem jestesmy juz 8 lat

Gość hekatombatromba
jasne ze sa wyjatki ale autorko: tobie samej cos tu nie gra skoro pytasz o takie sprawy na forum

A mój 150 i jesteśmy razem 300 :)

21:37 zagubiona2411 (zagubiona2411@o2.pl) na dzień dzisiejszy chcę go poznać zobaczyć jaki jest, co jest dla niego ważne nie mogę go przecież skreślić bo ma 30 lat. Nie dawno zakończyłam związek z 21 latkiem - porażka. Dlaczego nie? Ja wielu facetow skreslilam z powodu wieku.

Zgadzam się, skoro znasz decyzję to po co zakładasz wątek?

30latka - ja miałam ostatnio możliwość spotykania z 34latkiem (hello!!!!) po tamtej wtopie stwierdziłam, że możemy być tylko kumplami i tak zostało!! Jak obiecałam tak będzie !

Gość hekatombatromba
jak jest fajnie to probuj, tutaj pojawiaja sie glosy tak za jak i przeciw wiec chyba nie wplyna na twoja decyzje

P.s. "Nie dawno zakończyłam związek z 21 latkiem - porażka." A moze ten 21-latek byl blondynem a 30-latek brunetem? Powinnas sie zatem wystrzegac blondynow :P Dojrzalosc zalezy niekoniecznie od wieku. To, ze kazdy 30-latek jest automatycznie dojrzalszy od kazdego 21-latka to mit

założyłam ten wątek żeby przeczytać co o tym sądzicie, jak to było w waszym życiu ja jestem zdecydowana chce go poznać.

NIE KAZDA kobieta marzy o stabilizacji wynikajacej z zalozenia rodziny, o zalozeniu rodziny! o swoich potrzebach i oczekiwaniach powinno sie rozmawiac a nie zakladac z gory ze sam wiek bedzie o czyms swiadczyl, ludzie sa rozni...