Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tam...

Czy kiedyś tak było?Zajrzyj i odpowiedz na temat!!!

Polecane posty

Gość ktos tam...

Cześć wszystkim.Mam takie pytanie do starszych odemnie forumowiczów.Czy kiedyś też tak było,że jak ktoś rzucał jakiś poważny temat na forum i chciałby poważnie porozmawiać z kimś to zaraz pojawiali sie "trole" z głupimi tekstami itd...Mnie osobiście bardzo to irytuje i wkurza bo widze,że i te forum schodzi na psy....Pozdrawiam wszystkich prawdziwych forumowiczów i zapraszam do dyskusji.

Gość nie kiedys tak nie bylo bo
ludzie grali w pilke nozna, jezdzili na lyzwach, na rolkach itp. a dzisiaj maja komputery i gry oraz internet. no i oczywiscie centra handlowe, bo kto by dzisiaj np. ksiazki czytal...

Jeżdżę na łyżwach, co nie przeszkadza mi udzielać się na forum. Powiem Tobie Człowieku inną rzecz... Kiedyś, to było tak, że pojawiały się poważne tematy, dzisiaj takich nie ma. Nie ma tematów, nie ma dyskusji. Proste.

Gość hkhkhkh
a o czym tu dyskutować ? BTW. Dziś kafe schodzi na psy dlatego, że powstają durne tematy, takie jak ten.

Gość hkhkhkh
a o czym tu dyskutować ? BTW. Dziś kafe schodzi na psy dlatego, że powstają durne tematy, takie jak ten.

Gość nie wiem jak kiedyś
ale tera też tak jest

Gość AlojzyKleks

Gość a gdzie jest ten powazny
temat twoj :P :P :P

Gość AlojzyKleks

Gość Małrycyna2
Wszystko się zmienia, większość niestety na gorsze. Jeśli chodzi o forum... ja tu jestem od 2 tygodni, może dłużej. Wydaje mi się, że większość tu to zakompleksieni posiadacze bujnej wyobraźni. Nierzadko jest tak, że forumowicze wypowiadają się w sposób wulgarny o płciach przeciwnych, wystawiają rasistowskie posty, krytukują często bezpodstawnie inność. Uważam, że obiektywizm to coś, co nie powinno nas opuszczać. Oczywiście swoje zdanie należy mieć, ale trzeba umieć je wyrazić, bo w przeciwnym wypadku z forum robi się mówiąc kolokwialnie burdel.

Gość nbxkjcn
nie było z tym że siedzi tu cała masa stałych forumowiczów od lat , tematy są cały czas takie same , takie same problemy , więc przejadło sie im tłumaczenie wkoło pierdoło to samo i robią sobie jaja - to po pierwsze a po drugie jest teraz dużo więcej dzieciaków i jak wyskoczą z jakimś że tam powiem głupim topikiem i kretyńskimi pytaniami to nie wiadomo czy śmiac się , czy płakać i wychodzi cały kretynizm na kafe :) kiedyś nawet prowokacje były śmieszne , na luzie teraz niestety nawet na to nie stać jak juz jakaś jest , to raczej żałosna i nie na miejscu

Gość musztarda najpierw musza byc
LUDZIE POWAZNI, a potem tematy. i co z tego, ze jezdzisz na lyzwach, jak nie kapujesz pytania autorki?

musztarda najpierw musza byc LUDZIE POWAZNI, a potem tematy. i co z tego, ze jezdzisz na lyzwach, jak nie kapujesz pytania autorki? Szkoda słów... Właśnie przez takie ofiary, to forum zeszło dawno...