Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masjaaa

Urodze dziecko z gwałtu!

Polecane posty

Gość masjaaa

Już ostatni miesiąc do rozwiązania! Zostałam zgwałcona przez własnego kolege z klasy, w ostatniej klasie maturalnej musiałam zmienić szkołe. To wydarzenie było najgorszym wydarzeniem w moim życiu. Gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży był 10 tydzień, do usunięcia ciąży zostały mi tylko dwa tygodnie, nie skorzystałam! Postanowiłam urodzić i wychować! Chłopak który mi to zrobił, miesiąc temu zginął w wypadku samochodowym! Ja nienawidze tego człowieka, mimo że pod sercem nosze jego dziecko ale także moje! Wszyscy obiecali mnie wspierać niezależnie od tego jaką podejme decyzje!

Gość dokonałas dobrego wyboru
Teraz musisz byc silna!

Gość świąteczna kokarda lol
nie wolisz oddać do adopcji?

Gość podziwiam Cię że podjęłaś
taką decyzję, wyobrażam sobie jakie to musiało być trudne.

Gość PodszywSedesa
Ładny był chociaz, wiesz żeby to nie miało wpływu na pogorszenie genów w rodzinie...

Gość masjaaa
Tak! To była trudna decyzja, ale najlepsza! Rodzina mnie wspiera, i postanowiłam że sama wychowam swoje dziecko na dobrego człowieka! Myślałam o oddaniu do adopcji! Jednak nie dam rady, tak samo jak nie dałam rady usunąć! Mimo wszystko że jest to dziecko z gwałtu, jestem w stanie je pokochać!

Gość Bóg Ci to wynagrodzi
:)

Gość jestes wspanialym czlowiekem

Gość ale dopiero w niebie
na ziemi czeka Cie pieklo

masjaaa-----jestes cholernie mądrą osobą!!!! jesteś cudownym człowiekiem!!!!na pewno matką bedziesz najwspanialszą na świecie!!!! gratuluję Ci podjętych decyzji!!!!naprawdę polepszyłaś moja wiare w ludzi!!!! dziękuję Ci!!!

Gość estercia77
Jak dla mnie jestes wspaniala mloda kobieta.Bardzo odwazne posuniecie z twojej strony.Podziwiam ciebie i wierze ze dasz rade a dziecko ktore sie wkrotce narodzi bedziesz kochala nad zycie bo ono niczemu nie zawinilo.Ojciec dziecka juz zostal ukarany za swoj haniebny czyn.A ty badz wspaniala matka a zycie sie napewno jeszcze usmiechnie do ciebie.Musisz miec cudowna rodzine,jesli proponuja pomoc i zaakceptuja kazda decyzje jaka podejmiesz to sa poprostu wspaniali ludzie.Zycze ci autorko mnostwo szczescia i wiele milosci.

jeśli Twoja rodzina Cie wspiera to na pewno dasz sobie rade ze wszystkim!!!! w końcu to nie ty jesteśteś winna czegokolwiek!!!! jak czytam ten temat to mi az ciepło na sercu przysięgam, że sa tak młodzi, dzielni i mądrzy ludzie!!!Twoje dziecko bedzie na pewno miała cudownie z Tobą!!!

Gość a który to miesiąc

Gość masjaaa
Właśnie tak rodzice mówią! Że to jest tylko moje dziecko, wspierają mnie we wszystkim! Nawet gdy ide do lekarza, to któreś z nich idzie ze mną. Jedynie boje się tego co zrobie, gdy dziecko spyta mnie o ojca? bede musiała mu coś odpowiedzieć!

Gość masjaaa
Pisałam że ostatni!

Gość czy nie zglaszalas gwaltu
i co z rodzicami tego chlopaka, czy to normalni ludzie,czy degeneraci? czy wiedza o ciazy? Bo moze jesli normani, oni by cie wsparli

Gość ja bym usuneła
jeśli to chłopiec to uważaj bo nie wiesz jakie geny przekazał mu zboczony tatuś:D chcesz bachora to sobie miej:D

Gość fajne prowo
jak się wszyscy podniecili:classic_cool:

Gość niesamowty zbieg okolicznosci
on cie zgwalcil a poterm kopyrtnał....niemozliwe :P

Gość teraz myslisz ze jestes w
stanie pokochac. Oby tak bylo, skoro sie zdecydowalas 🌻

jesteś tak koszmarnie głupia, że to tylko może być prowokacja szjbuski z pro live, głupkowaty temat bożonarodzeniowy, zajmij się dziecko przygotowaniami do świąt.....