Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona partnerem

Zdegustowana partnerem

Polecane posty

Od razu zaznaczam, że to nie jest prowokacja. Dziś byłam umówiona z przyjaciółką. Niestety zapomniałam teczki z dokumentami, który były nam potrzebne, więc po ok. 30minutach od wyjścia z domu wróciłam się po nią. Widok, który zastałam tak mnie zniesmaczył, że nie jestem w stanie tam wrócić. Otóż zastałam mojego faceta stojącego przed wielkim lustrem w naszej sypialni, ubranego w mój komplet bielizny, moje pończochy i szpilki :-o Był też pomalowany! Miał odwalony pełny makijaż! A ja się dziwiłam czemu tak szybko mi sie podkład konczy! Naprawdę nie jestem ''cnotliwa''. myslalam, ze w seksie nic mi nie przeszkadza, ale to co zobaczyłam... czuję do niego odrazę ;( czy któraś z was była w podobnej sytuacji?

"...ubieram się i noszę te twoje biustonosze, twoje buty na szpilkach...moje preferencje to być kobietą!.." mówisz serio?

:( taaak! Zastanawiam się tylko, czy moja reakcja wynika z czegoś w rodzaju niedojrzałości? Nie wiem, nie wiem :( Boże naprawdę czuję zniesmaczenie i złość. Wyszłam, po prostu wyszłam. Siedzę u siostry, powiedziałam jej, że się pokłóciliśmy. On napisał sms: ''mam nadzieję, że zrozumiesz''. Obawiam się, że nie będę w stanie :-o

Gość sdgfgdfsasdfghfdxsz
ludzie, odgrzebujecie stare jak śwait topiki!!!!!!!!!!!!!1

Gość zielony tulipan
powiedz mu natychmiast zeby odkupil ci podklad.a swoja droga tragedia co sie z tymi chlopami dzieje.

Gość daj mu kanapke
hmmmm...mial twoje szpilki.... to jaki ty masz rozmiar giry że facet w to wlazł???:O

aj! mam rozmiar 38 - to były szpilki ''otwarte'' wystawała mu pięta i paluchy :-o

Gość daj mu kanapke
to kup mu inną bielizne jak w twojej ci sie nie podoba:P

dzięki luwdiko.... naprawdę poczułam ulgę po przeczytaniu Twojego postu.. przez chwilę miałam wrażenie, że moja reakcja była bardziej nienormalna niż jego zachowanie. ALe widzę, że wręcz przeciwnie!

Gość Onaaa77
współczuję. Sama nie wiem jakbym zareagowała, napewno szok i też bym z domu wyszła... więc Ci sie ani trochę nie dziwie :) I co masz zamiar z tym zrobić?