Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co moze chodzic.....

Krew z nosa - codziennie rano!!!!

Polecane posty

Od jakiegos czasu codziennie rano kiedy dmucham nos mam jakby takie strzępki krwi na chusteczce :O sama krem mi sie nie leje tylko kiedy dmucham nos...skojarzylam to z tym ze od kilku tyg. biore ascorutical - moze to byc od nadmiaru wit. C.?????

Gość a niby jak mamy ci pomóc
suche powietrze w pokoju, naczynka pękają. napewno nie jest to po ascoruticalu

a co do suchego powietrza to fakt, jest suche i w pracy rowniez, i jeszcze klimatyzacja :(

wow ja bym do lekarza sie udala, nie ma co lekcewazyc tego. Krew z drog oddeccowych jest czyms normalnym no co wy? A dokucza ci tez kaszel bo to wazne?

nie mam zadnego kaszlu

ale po calym dniu w klimatyzowanym pomieszczeniu czuje taka suchosc w nosie i w gardle:(

Gość a niby jak mamy ci pomóc
kładź sobie na noc na kaloryferze mokry męcznik, albo miskę z dodą, powietrze nie będzie takie suche

To wcale nie jest od suchego powietrza, ja rzadko grzeje w domu i nie mam suchego powietrza no i mam czesto krwawienia z nosa też. To chyba jest od infekcji , albo moze być też endometrioza, serio, czytałam gdzies.

Lekarz raczej nic nie pomoże bo ja od lat tak mam i zawsze mówia niech se pani łyka rutinoskorbin.

Gość Bronko Billy 22
Na moje klimatyzacja typu multi split jest najlepszym rozwiązaniem , koszt założenia tego typu klimatyzacji może jest większy ale można dokładnie dobrać moc urządzenia do powierchni, agregat klimatyzacji zawsze montowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi założą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimą i kieruje chłodne powietrze na człowieka

Gość gość
Jak masz obawy to idź do lekarza a nie pytasz na forum chlopoli co mają tylko doświadczenie w sexie