Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enigmaaa

rozmowy o poprzednich związkach?

Polecane posty

Gość enigmaaa

Mój chłopak upodobał sobie "poznanie mojej przeszłości". Nie stawia pytań typu: z iloma facetami spałaś?, tylko gdy raz wspomnę w trzech słowach o jakimś starym romansie, potem do tego nawiązuje. Ja unikam tematu, nie podaję żadnych imion czy szczegółów. Dlaczego faceci tak bardzo chcą poznać przeszłość swoich dziewczyn?!

kobiety czasem robia podobnie, nic dobrego to przyniesc nie moze, twardo postaw sprawe, ze o bylych partnerach rozmawiac nie masz zamiaru

nie chcesz rozmawiać o tym, nie rozmawiaj. i jesli chcesz unikac tematu to unikaj go konsekwentnie. nie wspominaj nawet w dwóch słowach o starych romansach, w trzech to już całkiem nie. a najlepiej - ani słowem o nich nie wspominaj :D bo tak to wiesz - jak zaczynasz temat to co sie dziwisz ze chłopak go podłapuje?...

Gość moj mnie nigdy nie pytal
ani ja jego. Nigdy nie zamienilismy slowa o przeszlosci. Nie interesuje mnie ona ;)

eeee tam przesadzacie, ja od jakiegoś czasu gadam z pewnym gościem na gg, nie długo może jakieś spotkanie, on już sporo wie o mnie, ja o nim, gadaliśmy o tym, co było kiedyś, nie ma problemu, ja tam chciałam wiedzieć:)

polecałbym obejrzenie filmu Absolwent, oprócz pięknej muzyki, bohater ma takie odczyły i w łóżku rozmawia z panią Robinson, o jej byłych kochankach, niektórzy prawiczkowie mają takie schizy....i durnieją przy kobiecie....

Gość no ja to mam fart
no mój czasem odwrotnie - wspomina coś co u niego było, a mnie to wkurza, bo nie chcę wiedzieć pewnych rzeczy... i kiedyś mu o tym powiedziałam to sie zdziwił ale teraz stara sie juz nie wspominać o byłych albo o tym co się działo między nimi

Gość mocarz seksu
A ja to lubie wiedzieć - wypytuje się o szczegóły łóżkowych akcji :) podnieca mnie to strasznie.

mysle ze o byłych związkach nalezało by porozmawiac ze względu na przyszłosc obecnego czy chciałybyscie aby eks waszego faceta sie do niego odzywały i przyłaziły czasem a wy byscie nie wiedziały kto to jest??

Gość najlepiej rozmawiac o
szczegolach bylego zycia lozkowego kobiety

mysle ze o byłych związkach nalezało by porozmawiac ze względu na przyszłosc obecnego czy chciałybyscie aby eks waszego faceta sie do niego odzywały i przyłaziły czasem a wy byscie nie wiedziały kto to jest?? odstaw klej :-)

rozmowa o poprzednich związkach, przypomina dowcip o Ablu i Kainie w raju: Wiesz za co Kain zabił Abla? Za opowiadanie dowcipów sprzed stworzenia świata......