Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gubinow_a

Boże jak mi przykro

Polecane posty

Gość gubinow_a

jestem z moim facetem od półtora roku, mieszkamy razem już od prawie samego początku, w zeszłym roku na wigilie poszliśmy najpierw do moich rodziców na tzw chwile a potem do jego rodziny, byliśmy tam bardzo długo rozeszliśmy się po północy, było miło, w tym roku chciałam żebyśmy zrobili odwrotnie bo uwazam ze tak byloby sprawiedliwie a poza tym moi rodzice są praktycznie sami, nie mamy rodziny więc w tym roku chciałam więcej czasu spędzić u nich a wczoraj jak zapytałam go o to i zaproponowałam zeby to właśnie tak było usmiał się i zapytał czyj to byl pomysł czy mojej mamy? Zrobiło się strasznie przykro, czy ja jestem jakaś nienormalna, czy Wy też tak macie, co mam o tym myśleć?

maminsynek :O daj sobie spokój, powiedz mu że w tym roku chcesz spędzić święta ze swoją rodziną i jeżeli to mu się nie podoba to niech idzie do swojej mamusi i krzyż na drogę. Ja się spotykam z chłopakiem 3 lata ponad, od ponad dwóch razem mieszkamy i każde z nas spędza wigilię ze swoją rodziną, a święta jedno u niego w domu, drugie z moją rodziną i tyle

Gość gubinow_a
czy nawet w takie święta ludzie muszą być dla siebie tacy niemili, chyba nie lubie już swiąt bo tylko same problemy, chyba zrobię tak jak mówisz "cicho bo teraz ja mówię" trudno chociaz uważam ze nie powinno się wigilii spędzać oddzielnie

Ja jestem ze swoim prawie 5 lat - powiem jak my robimy w Wigilię kazdy jest u siebie, ponieważ ja jestem jedynaczką i nie raz świeta spedzamy u mamy rodziny, bo ma na prawde liczną. W Boże Narodzenie moj przyjeżdza do mnie, a w Szczepana jedziemy do niego. Jest po równo i chyba w porzadku. Nikt nie robi z tego żadnych problemow bo i po co.

Jak twoi rodzice sa sami to idz do nich, bedzie im bardzo przykro jak znow w tym roku beda sami, a wielkanosc jak spedzaliscie?

Gość gubinow_a
przepraszam jestem w pracy i nie bardzo mogłam pisać. W wielkonoc wyjechaliśmy z jego rodzicami do rodziny wrociliśmy w lany poniedzialek na sniadanie do moich rodziców

Przynajmniej jesteście w święta razem :) jeśli chcesz spędzić je z rodziną to się nie wahaj :) a co ja mam powiedzieć? jestem z chłopakiem ponad 2 lata ( trzecie Boże Narodzenie), ale żadnych świąt nie spędzamy razem, on nawet nie czuje takiej potrzeby :(