Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy Waszym zdaniem sie zminiłam

Polecane posty

przerwa o jak dobrze że jesteś może mi humor powróci:classic_cool:

Gość PRZERWA WEJDZ NA GG
PROSZEEEE NA CHWILE

nie ma mowy sztuciec przerwa juz u mnie zarezerwowała miejsce

no właśnie, ale ja jej obiecałam przepis na duże tzytzki :classic_cool: ew. jak nie skorzysta zrobimy przeszczep mleczarni:D

Gość
:D:D:D :classic_cool: ale jestescie kochani ż sie tak o mnie kłociecie :classic_cool: a jak sei pobijcie to juz w goole :classic_cool: )) chociaż dziewyczny bo wiecie chłopaki to nigdy na przeerwach :O:O 😭 nie ,nie ja dzisiaj nie rozsmieszam :classic_cool:

Gość
:D :classic_cool: kiedy to sa tzytzki murzynki a nie teściowej :classic_cool: BNB a teraz to niby nie jestem ? :classic_cool: pamietaice jak na poacztku zakłądałam 20 tematów dziennie i wyzywalismy ciagle o to ? :classic_cool: :D:D fajne czasy no nie :classic_cool: ? :D:D yhh wspomnienia :classic_cool:

Gość
starzeje ? :( 😭 Klon no wiesz :classic_cool:

PZU chce być przez Ciebie rozśmieszana. Widocznie uznała, że to twoje przeznaczenie i po to Cię taką natura stworzyła ;)

Gość
a tzo juz teraz w razie czego musisz zaklepac dla mnie miejsce przy stole ? :classic_cool: nie wiem no, a moge wziać ze soba jeszcze pare osob zeby mi było rażniej ? :classic_cool: tak plus minus jakies 10 ? w tym połowy nie znam ale tak serio ? skad Wy jestescie ? staystycznie to pewnie z Wawy ? :classic_cool:

nie z Wawy, Boże uchowaj, ale sylwester niestety w warszawie. Jakie miejsce przy stole, jak my nie mamy stołu :D Leniuch, tak cię zaprosić, jak ty mnie na urodziny ? :P