Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona90090501

czy jak dostane miesiaczki to napewno juz nie bede w ciazy?

Polecane posty

witajcie mam problem i bardzo was prosze o pomoc:( rozstalam sie z chlopakiem a 2 dni temu mielismy stosunek a teraz powinnam dostac okresu jutro lub po jutrze i moj problem polega na tym ze nie wiem czy jak dostane okresu to czy to calkowicie wyklucza ciaze czy nawet jak dostane okresu to moge byc w ciazy przez to ze stosunek byl kilka dni przed? bardzo was prosze o pomoc bo strasznie sie martwie co ja zrobie jak bede w ciazy:(

Gość justinea17
hej wiesz co ja tez mam problem podobny do ciebie z miesiaczka.. bo staram sie o dziecko i dostalam okres.. i teraz nie wiem czy mam zrobic test:(( bo wiem ze duzo kobiet w ciazy ma okres.. albo plamienia..

kurcze tylko ze ja wolalabym nie byc:( wlasnie tez slyszalam ze tak moze byc ze jak sie ma miesiaczke to mozna byc, ale tez slyszalam ze miesiaczka jak juz jest to znaczy ze sie nie jest w ciazy bo podobno wszystko sie oczyszcza w macicy i zarodek tez by wyszedl razem z okresem ale ktora z tych teorii jest prawdziwa to nie mam pojecia i dlatego chcialam sie poradzic:(

Gość justinea17
wiesz co wresje są własnie rózne.. na innym forum czytałam ze kobieta zorientowala sie ze jest w ciazy dopiero w 3 miesiacy bo normalnie miała miesiaczke.. najlepiej czekaj na miesiaczke badz zrob sobie test na krew:))

Gość tez jestem ciekawa jak to jest

a moge zrobic sobie taki z apteki? czy musi byc koniecznie ten na krew?

czy lepszy jest ten test na krew czy moze byc ten z apteki? czy on moze byc niedokladny? bo teraz swieta i nie mam kiedy zrobic tego na krew:(

Gość właściwie nie wiem
Zrób ten z apteki - najlepiej powtórz test innego dnia i zrób go zaraz z rana. Ale jak dopiero masz dostać okres to nie panikuj niepotrzebnie. Jeżeli współżyłaś to okres może się i spóźnić.

Gość właściwie nie wiem
Ale ten test to nie teraz tylko w razie gdybyś nie dostała okresu bo tak wcześnie i tak może nie wykazać nic. Mimo wszystko nie panikuj, jeżeli nie było wytrysku do środka to raczej nie masz się o co martwić.

ale wlasnie o to chodzi ze byl:( i dlatego sie martwie:( to dopiero jak nie dostane to mam zrobic tak? ok dziekuje slicznie za pomoc:)

Gość właściwie nie wiem
Nie ma za co :) Mam tylko pytanie czy stosunek był 2 dni temu czy 2 dni przed zerwaniem, ale to było już wcześniej? Jeżeli 2 dni temu to za szybko na test a skoro okres powinnaś dostać jutro/pojutrze to stosunek był już chyba w dni niepłodne. Tym razem może Ci się poszczęścić ;) ale następnym razem uważaj :)

Gość funeral girl
nie ma takiej pewności :o