Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolek1000

Czy to prawda że kobiet myślą o zdradzie równie częato co faceci ?

Polecane posty

np idąc chodnikiem z koleżanką i mijając jakieś ciacho mówią sobie ze z takim mogły by się walić chociaż mają facetów ? proszę panie o wypowiedzi

Gość króliczakkkkkkkk
to jest prawda..... rżnięcie, rżnięcie, rżnięcia....

a w zyciu... widzac ladnego mezczyzne, poprostu stwierdzam ze jest ladny. tak samo jak moge stwierdzic, ze ladne dziecko, ladny pies, ladne auto.. tyle. a w seksie dla mnie liczy sie cos wiecej i sprawia mi satydfakcje tylko z kims kogo kocham albo laczy mnie jakas wiez, no albo w jakis sposob mi imponuje. ale warunek jest taki ze musze go znac.

Gość mocarz seksu
Zależy jakie kobiety, jacy mężczyźni...

nie..znaczy nie wiem jak mysla mezczyzni,ale dla kobiety sam widok seksownego faceta to za malo..musi choc chwile z nim pogadac itd...znam paru kolesi,na ktorych widok cos tam sie ze mna dzieje,ale z kazdym zamienilam juz niejedno zdanie.

no dokladnie, sam wyglad nie wystarczy. Moze byc najprzystojniejszy,wtedy mam chęc zagadac i dopiero ew cos z tego moze byc. ale jak sie okaze glupszy od konia to mnie w najmniejszym stopniu nie pociąga seksualnie. niestety wiekszosci mezczyzn to nie odstraszy. dla nich wazne aby byla ladna i szeroko nogi rozkladala:P

co jeszcze chcesz wiedziec? :P kobiety z reguly maja inaczej :> nie wystarczy im sam wyglad, aczkolwiek nie znaczy ze nie czerpia przyjemnosci z samego seksu z kims, z kim nie są w zwiazku czy cos.

Gość Prawda po stokroc prawda

jesli bedac w zwiazku zdradzala... cóż nie spodziewaj się ze teraz nagle sie zmienila i ze zdradzeniem Ciebie tez oporow nie bedzie miala :)

Gość mnie zawsze bawi
zawsze mnie bawi, jak to facet albo babka sa zadowoleni bo odbili komus dziewczyne/chlopaka. a potem sa zdziwnieni ze tez zostali zostawieni dla kogos innego.

Gość ocean prawdy
Kobiety mysla o zdradzie,sexie,rznieciu rownie czesto jak faceci. Sa przy tym bardziej wyuzdane. Niestety to panowie realizuja swoje "marzenia" czesiej - kobietom zazwyczaj brakuje odwagi. A szkoda

Gość tiiiiiiii
zgodze sie ale nie z kwestia odwagi. poprostu dla wiekszosci zwiazek to jakas wartosc

czyli co , twierdzicie że dziewczyny są w stanie zaryzykować związek dla szybkiego numerku ? i że tak często myślą o zdradzie ?

ja nie myślę o zdradzie :) mam super faceta i on mi wystarcza :) a poza tym nie chcę się szmacić :)

ja tez nie mysle o zdradzie, po co? ja nie mam poligamicznych zapedow. im wiecej tym lepiej. stawiam na jakosc, wiez, bliskosc przywiazanie. ale to kazdego indywidualna sprawa. chodzi o to ze skoro twoja pani bez oporow rzucila chlopaka dla ciebie, to tak samo bez oporow rzuci ciebie dla kogos innego prossste

no własnie zrobiła to bez żadnych oporów :/ chociaż mówi ze takiego jak ja nigdy nie poznała i tak dalej :l jeden fakt = to ja ją rozddziewiczyłem z innymi nie chciała tego robić

problem w tym ze za jakis czas, uznasz ze juz ja zdobyles i olejesz. skoncza sie romantyczne uniesienia.. a wtedy bardzo szybko poszuka sobie nowego adoratora :P

Gość ruchać ruchać ruchać
Codziennie ;-)))

Gość tipipipi
"własnie nie daje jej poznać ze mi na niej zależy , raczej jestem do niej na dystans" i uwazasz ze tym sobie zjednasz kobiete? żal... chodzilo o to ze to ty pewnie ją za jakis czas olejesz, a wlasnie chodzi o to ze musisz byc caly czas czuly i romantyczny i prawic jej komplementy. wtedy nie bedzie tego szukac poza zwiazkiem

dobra , rozumiem ale i tak nie powinna tego szukać z innymi facetami , ja daje jej taki sprawdzian czy jest warta zaufania i nie pójdzie do innego

nie jestem kobietą, ale powiem Tobie: tak. Faktycznie tak jest

Gość Edek spawacz
To zależy spod jakiego znaku zodiaku są :P