Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad mummy take me on 6531

Córeczka na mnie naplula i szarpała za włosy jak zakładam jej rajstopki

Polecane posty

Moja córeczka ma 4 latka i uważa, że wie lepiej co jest dla niej dobre, powiedziałam że musi założyć rajstopki a ona, że nie bo gryzą i jej jest ciepło, no to mówie że wiem lepiej i nie chce żeby miala potem sine nogi a ona że nie!!! tupnęła nózka , to w konuc ją usadziłam i zakładam rajstopki a ona na mnie pluje, krzyczy i szarpie za włosy :( czy Wasze dzieci też są takie krnąbrne??

Gość krnabrne
??? :O gratuluje :O

Nie zareagowałas na to? Znam kobiete która syn tak traktowal. Teraz ma dzieciak 10 lat i bez ogródek mówi do matki"spierdalaj". Gratuluje

Gość IQ50
No co, w koncu to przyszla galerianka, wiec zachowanie ma adekwatne :D

Gość nie jest źle
daj klapsa a jak ni poskutkuje to wołaj super nianię ;P

mam bić dziecko? w dodatku córeczkę?? i stawiać do kąta przed świętami? przecież będzie mieć traume i kto wie, może stanie się złym człowiekiem:( może powinnam zaprowadzić ją po świetach do psychologa??

Klaps w dupe to nie bicie. Poza tym co za różnica czy to syn czy córka. Nie może cie tak traktować. A jak bedziesz miała syna to bedziesz faworyzowała jedno dziecko

Gość bosanoga
siebie najpierw zaprowadź i zacznij wychowywać dziecko mała zasady zna? nie wolno bić/kopać/pluć itd?

Gość IQ50
Tak jeszcze daj jej worek cukierkow w nagrode. Trauma hheheheheh dobre ! uwazaj bo cie do sądu poda jak jej raz pasem po dupie przejedziesz, i bedzie miala traume do konca zycia hehehhehehehe. Wychowuj dalej przyszłą galeriankę, bedzie mi mial kto lody robić :/

Gość prowokacjaaaaaaaaaa
:O :O :O :o

Gość yhhhhhhh......
to może kupuj jej lepsze rajstopki, bo może faktycznie w takich co ma jej niewygodnie ale mimo to zachowanie dziecka karygodne - jest mnóstwo sposobów na dyscypline, ale do tego trzeba konsekwencji. nieststy widze, ze ty pozwalaszj ej na wszystko więc nic ci radzić nie bede

Gość ile dziecko ma
ja twoim miejscu dałabym jej nóż do ręki niech dokończy dzieła, bo mieć taką matkę to wsy\tyd