Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

pieniądze

Polecane posty

Ludzie to szuje, zgubiłam na zakupach pieniądze pobrane z banku - 400 zeta i jak płaciłam przy kasie wytrzasnełam je. Ktos widizał i nic nie powiedizał. Oby sie udławił, oby staneły mu kosica w gardle, oby sprawiły by ktos przez niego tez płakał. Nienawidze złodziei i podłych ludzi. Zmienie sie i nikomu już nie oddam kasy. Nigdy. :(

Jesli ktos mi tego zyczył, oby spotkało go zło, jaki mi sam zyczył.

Ludzie to złodzieje, nienawidze ludzi, tez zrobie sie podła , tez bede nieczuła , tez nigdy nie powiem jak znajde a bede wiedizała czyje to forse.nienawidz eludzi.

oby to co kupi za moją kase staneło mu w gardle, oby zygał i srał. nienawidze ludzi.

przestane byc uczciwa, mam w dupie uczciwos, dlaczgeo człowieka to spotyka , choc sam nie ejst taki. Moze to kara z zaswiatów , ze skontaktowałam sie z siostra przyrodnia?

Oby płakał ten kto znalazł, wa widział, że to moja kasa. Musze powiedizęc męzowi, na szczęscie mam jeszcze pieniadze w banku, ale to nie upowazniało złodziei do kradziezy. jak można okradac. K...a za co?

Gość jak złodziei wypadły ci
przez twoją cipowatość to masz 😴

jakas kanalia teraz sie cieszy. Zrobiłam komus prezencik. Musze powiedizec mezowi , bedzie granda. nie zrobiłam obiadu. mam wszytsko w dupie.

A;e wypaðły jak płaciłam przy kasie czyli ktos widział. Zaczaił sie i ma .

Dlaczego nie otrzymałam ostrzezenia , chociaz jak płaciłam to mnie tklneło , ze cos jest nie tak. Al eolałam ostrzezenie. jedno jest pewne , zmieniam sie , juz nie bede taka sama. NIGDY.

Gość jak złodziei wypadły ci
to się robi tak ,żeby nie wypadały głupia tzipo

Do jakiej kradzieży? Sama mówisz, że zgubiłaś. Jak je wytrząsnęłaś, to Twoja wina. Może nikt nie zwrócił uwagi. O jakich w ogóle złodziejach mówisz? Gdybyś miała pieniądze w portfelu schowane, to by Ci ich nie wywiało. Mimo wszystko - współczuję mieć 400 na minusie w przededniu świąt.

Ale jak pobrałam wpiepzryłam do portfela, nigdy tak nie robiłam, widocznie przy płaceniu wypaðły. Czuje, że w mięsnym. Czuje to. Czuje, ż ektos widizał. tak musiał widzeć. W kazdym razie musze powiedizec męzowi. powiem by mi nic nie kupował na prezent, już mam prezent za 40 zeta.

A kanalii jakiejs co widziała a ni epowiediząła, mam nadizeje ze sie moje zyczneia na swieta spełnia.

Wiecie co , nie OPŁACA sie byc dobrym, tzreba być chamem , i nic nie wartym, nie opłaca sie. Zmieniam sie , od dzisiaj, postanowieone. Nigdy juz nie bede taka sama. Ludzie to kanalie. zwykłe kanalie. gdybym chociaz wiediząła ze ktos to znalazł ubogi i uczciwy, to w pozrądku, trudno, ale jak ktoś złodziejski to nie ch sie udławi osciami.

Jeszcze na dodatek mi sie moze tesciowa zwali, moze sobie wyjde na wilie i pospaceruje do wieczora Nie chce byc dobra.

Nie chce byc uczynna , nie chce byc ani nadwrazliwa, ani wrazliwa, bede chamska. tak bede.

Gość eeeeeeeeeee e
a moze ktos nie widział ze wypadaja je akurat Tobie i je wzial Ty napewno szukała bys własciciela do skutku... juz to widze

Sam spadaj , wiesz jak ja sie czuje? Goo wiesz, zgubiłes kase kiedys? Bo ja pare razy.

A zebys wiedizął draniu nawet w 9 miesiącu ciązy leciałam oddac do sklepu kase , bo mi za duzo wydała, oddałam znaleziony portfel też z wielka kasą. jestes dupek!

Zawsze oddawałam kase, czesto nikt mi za nie nie dziekował. Myslałam, ze mnie to nie spotka, to z zaświatów jakas kara.

Teraz jak znadje kase juz nie oddam nikomu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moze ten co znalazl twoje pieniadze tez przestal byc uczciwy tak jak ty masz zamiar przestac byc :( Ale wspolczuje, 400 zl stracone akurat przed swietami to jest bolesne...

Gość eeeeeeeeeee e
to nie oddawaj o 400zł mało sie nie poplaczesz. a wogole Twoje wypowiedzi swiadcza o Twojej bardzo slabej kulturze osobistej i poziomie intelgencji

Nigdy nie twierdizłam z ejestem inteligentna, a tu sama śmietanka inteligencka, poczytaj, raczej tu pasuje, sam margines społeczny taki jak ja!!!!!

Zobacz jacy ludzie tu klikaja, tacy jak ja , zwykli, prosci sfrustrowani. Nigdy , nigdy ni euwazałam sie za nawet ćwierć inteligenta! Przeciwnie, mam niskie mniemanie o sobie, dczego nie mozna o Tobie powiedizeć. Prosze jaki inteligentny.

Gość eeeeeeeeeee e
z tym moge przyznac Ci racje ze w duzej mierze tak jest;]