Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla5

lekka przesada

Polecane posty

Gość alla5

hej, od paru miesięcy jestem z chłopakaie dokladnie 8. od tego czasu nasze spotkania ciągle wyglądają identycznie. u mnie w domu 4 ściany i tv, to już zaczyna być nudne. nigdzie razem nie wychodzimy ale to dosłownie. jeśli jestem zaproszona na jakąś impreze to zawsze idę sama bo ciągle pod byle pretekstem odmawia a sam jak idzie to nie zaproponuje bo twierdzi że to czysty przypadek a jest o nich informowany przez znajomych 15 minut przed wyjściem i idzie na nie przypadkowo. zwracalam mu już niejednokrotnie uwagę ale za każdym razem tak się tłumaczy. Aż ostatnio byłam zaskoczona jak zapytał się czy ide z nim na basen ja się zgodziłam po czym on powiedział że za 15 minut będzie czekał przed wejściem na bo już z domu wyjezdza. myślalam że jesli mi to proponuje to podjedzie do mnie zabieze mnie i pojedzimy razem , poniewaz mam tam ok. 5 km. on na to że jestem dobra że tak myśle i nigdzie po mnie nie przyjedzie. Myśle że to lekka przesada. tak sie zachowyje dorosły chłopak ( 21 lat) w stosunku do wlasnej dziewczyny na której mu zależy? nie wiem co z tym zrobić, czy jest sens to dalej ciągnać skoro on nie uwarza naszego związku na poważnie a mnie traktuje po chamsku i kpi sobie ze mnie??

zostaw tego leszcza, duzo fajnych chlopakow jest samotnych a by przyjechali po ciebie :)

Gość Queeniii
No to po co z nim jesteś? Bo co? Bo miłość? Znajdź sobie takiego, z którym będziecie się nawzajem szanować.

Gość alla5
jestem w trakcie robienia prawka i wie że nie mam jak przyjechać a z buta 5 km mialam iść jak on ma auto i jemu zajeło by to 5 nimut....

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja
dziwny on jest:O ja bym szukala faceta z jajami:classic_cool:

Kolezanka z takim byla 7 lat, przerwij to jak najszybciej - taki sam pantofel, niechetny do wszystkiego - z imprezowej dziewczyny zrobil domatorke, z wesolej smutna, w koncu miala go dosc i powiedziala nie, wyprowadzila sie od niego a on sie chcial zabic... Do tej pory codziennie do niej pisze mimo ze nie sa od dwoch lat, przerwij to jak najszybciej bo widze ze to ten sam przypadek