Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebastiannn

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość sesesesesesense
hehe nie to jest malo

Gość kotka łaskotka
Nie.

Gość a co to znaczy nadwaga
Faceci są tak różnie zbudowania ale jak 10 kg jest w mięsniu piwnym to odpada

Gość
tak - jeśli przejawia się ona wielkim brzucholem i obwisłymi piersiami :)

Gość hiena cmentarna
przeszkadza mi, bo ja to lubię apetyczne klaty i brzuszki, żadna nadwaga 🖐️

Myślę, że nie. Kręciłam z facetem, który był dość puszysty, podobało mi się to... ostatecznie go olałam, bo okazał się pustakiem. Wyciągnij wnioski.

Gość kobietka w kazdym calu
mi nie przeszkadza, mialam raz faceta ktory na oko przy wzroscie 180 cm wazyl ze 110kg, duzo co?:) ale ja go kochalam, i pociagal mnie swoja misiowatoscia:) no wiesz chlopie, kobiety lubia miec sie do czego przytulic, niz do kosci:) to moj gust i go nie zmienie! Ale moim gustem jest jak facet wlasnie ma 1-15 kg za duzo, wtedy jest w sam raz nie za gruby nie za chudy :)) Glowa do gory!

Gość sesesesesesense
takie misie sa fajne :D:D

Sebastianku powiesz nam ciekawskim babeczkom jaka jest Twoja budowa w takim razie, moze Ci coś doradzę :)

Gość a po co
Nie nie przeszkadza

Sebastianku juz jestem :) No i czym Ty sie chłopie przejmujesz?:) Misio z Ciebie..ach aby sie przytulic :) Mi to sprawia poczucie bezpieczeństwa duży facet u boku :) No, ale wydaje mi sie ze tez musisz byc szeroki w barkach, taka typowa meska budowa :) wiec jesli tak jest, to pewnie ladnie wygladasz.. A moja rada jest taka, ze mozesz nosic jakas fajna czarna koszule a nawet biale, ale nie opinajace brzuszek, i zawsze dobre perfumki, wloski jesli odrobine dluzsze to na żel i zawsze ladnie ogolony, taki facet sprawia wrażenie zadbanego i kobietki bardziej lgną :) Ubieraj się nowocześnie i z klasą a pewnie będziesz miał kilka chętnych niewiast ;) Masz jeszcze jakiś problem, mam troche wolnego czasu możemy pogadać :)

Gość nie przeszkadza mi
ale juz 20 kg tak bo to otylosc :)

Bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje. Ja tak pytam, bo ostatnio pewna dziewczyna radziła mi poćwiczyć mięśnie brzucha.

Gość liebe ist alles
lubie panów typu bears :classic_cool:

Gość ilonkaaaaaaaaaaaaaa
mi nie preszkadza wcale

trzeba było zasugerować jej ćwiczenie mięśni Kegla

widzisz Sebastianku :) każda kobieta jest inna, ma swoje gusta, jedne są takie które tylko i wyłącznie patrzą na wygląd wewnętrzny, jaki jesteś, chcą Cie poznac dajac Ci szanse, a sa takie ktore maja ciety jezyczek i no coz powiedza swoje trzy grosze.. Szukaj tej jedynej, moze tylko ja tu jestem typem kobietki ktora daje szanse nawet facetowi nie do konca w swoim typie, a dlatego iz uwazam ze kazdy zasluguje na szanse poznania, jesli tylko oczaruje mnie swoim charakterem albo czyms z siebie. Zalezy od podejscia, kazdy zasluguje na zauwazenia. No ale moze wybieglam troszke poza twoja wypowiedz. Jesli czujesz sie zle ze soba zrob cos z tym, jesli jednak chcesz pozostac ze swoimi kilogramkami, to pozostan, ale pozostan a nie powiekszaj swojego brzuszka.:) A ze tak spytam masz ochte jakas kobiete zdobyc dopiero, ze tak nas podpytujesz :)

Gość ja niestety muszę powiedzieć
że przeszkadza - dołączam się do głosów przeciw, jeśli mówimy o przekroczeniu o 10 kg zdrowego BMI i za dużej ilości tkanki tłuszczowej (bo można mieć mięśnie, grube kości...). Sama jestem zgrabna,nie chuda, a podobają mi się chudzi faceci, ewentualnie "normalni"

choc nie twierdze ze jestes typem faceta super przystojnego, nie widze Cie i moja strata..buuu xP

Mam pomysl, idz na te sama silownie wyciskaj w poblizu swoje miesniaczki, moze sie poznacie romawiajac przy okazji.