Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wela2220

Wiecie co.....zadzwonił do mnie dzisiaj...

Polecane posty

Gość wela2220

zamówiełam sobie buty na allegro. miały być dostaroczene kurierem. opłaciłam wszystko. dostałam od sprzedającego maila, ze paczka została nadana w poniedziałek i przewidywana dostawa dnia następnego. dzisiaj środa paczki nie ma, po południu dzwoni do mnie kurier ze jest 15km od mojego miasta i czy mogłabym odebrac paczke, bo on nie da rady do mnie przyjechac, bo ma tyle roznoszenia dzisiaj ,ze się nie wyrobi. powiedziałam ze nie mam nawet takiej możliwości i że czekam na paczke jutro ostatecznie. powiedział ze nie obiecuje ze będzie mógł jutro. wiezcie mi wytłumaczcie, kurde opłaciłam kuriera a on nie raczy dowiezc mi paczki. dzwonilibyscie w tej sprawie do tej firmy kurierskiej ze skargą, jesli jutro mi nie dostarczy butów?

Gość nigdy nie kupuj
po pijanemu !

Gość sdezzz
zloz skarge

Powiem ci ze to jakies kpiny:) wierzyć się nie chce. następnym razem nie zamawiaj kurierem tylko paczke pocztową;)

Gość zetkamia
to się już robi coraz bardziej nagminne.ja też raz dostałam taki telefon.ale że mi się spieszyło, a musiałam wyjechać tylko 2km,to pojechałam...ale 15???to już 30 w dwie strony!!!to przegięcie

Gość wela2220
poczekam do jutra. kurcze naprawde jakas dziwna firma, facet dzwoni do mnie , ze do mnie akurat nie przyjedzie bo ma duzo innych przesyłek do rozwiezienia. a ja to co nie jestem klient? najgorsze ze jesli nie przywiezie jutro to paczke dostane pewnie dopiero w nastepnym tygodniu po świetach

Gość czy to DHL
?

Gość wela2220
własnie na tej aukcji nie było mozliwosci innej przesyłki, tylko kurier.no tak i jeszcze pytał czy moze zostawić paczke u kogos, powiedziałam ze nie bo w tym miescie nawet nie mam nikogo takiego znajomego zeby mieszac go w takie zabawy. jak sobie teraz o tym pomysle to załuje ze go zdrowo nie opieprzyłam

Gość wela2220
nie dhl. acha facet tłumaczył sie jeszcze okresem przedświątecznym ze ma taki nawał pracy. ale powiedzcie co to mnie interesuje, zapłaciłam i ma mi to dowiezc. kurcze załuje ze mu tego nie wygarnełam ale w pierwszej chwili nawet nie pomyslałam:(

Gość tu zrób reklamę dla tej firmy

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
ja zamowilam kurierem z apobraniem i czekam od piatku, dodzwonic sie nie moge a dopiero dzisiaj dostalam maila ze kasa na konto nie wplynela a zamawialam z apobraniem ;/ zniecuzlica!

Gość vcbgn
ja bym rowno go opierolila, place za usluge to ma byc wykonana w czasie w jakim sie SAMI okreslaja :o