Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnonimowyX16

Przyjaciel mojej dziewczyny.

Polecane posty

Gość AnonimowyX16

Witam. Zwracam się z pytaniem i prośbą o radę do was na tym forum. Moja dziewczyna ma przyjaciela z którym wcześniej chodziła, zanim poznała mnie. Bardzo go lubi, ustawia do niego opisy np. na gadu gadu. Jestem oto cholernie zazdrosny. Spotyka się z nim przynajmniej raz w tygodniu. Ze mną również się spotyka i więcej razy w tygodniu, ale mam wrażenie jakby szanowała go bardziej odemnie, i wgl. Mówi mi że mnie kocha, a jego uważa za "brata". Czasami opowiada mi o nim że sie spotkała i że było bardzo fajnie. Gdy słysze jak ona opowiada o nim, i jak się cieszy że sie spotkali to dostaje szału. Najgorsze że ten przyjaciel się w niej nadal kocha, bo to ona go rzuciła. Gdy o nim gadam z nią, mówi że to tylko przyjaciel i że ja jestem dla niej najważniejszy, ale jakoś czuję że jego traktuje lepiej odemnie. Powiedzcie mi czy ja coś robię źle i czy ja źle myślę, czy to jednak jej błąd. Sam nie wiem co mam z tym robić już się parę razy pokłuciliśmy oto.

Gość pixiellllka17
Zrób o nią zawody w pierdzeniu

Gość dziewczynaaaaaa taka jednaaa
dla mnei nie ma przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna...kazalabym jej zerwac kontakt z nim

Gość AnonimowyX16
Myślisz że nie probówałem jej namówić do tego aby przestała się z nim kontaktować? Ona mówi że każdy może mieć przyjaciela i będzie się z nim spotykać żeby pogadać itp.

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
jest przyjazn miedzy facetem a dziewcyzna i nie mowcie ze nie. Ja mam rpzyjaciela faceta, moj narzeczony ma przyjaciolke - dziewczyne. Nie widze problemu. Dobrze ejst miec przyjaciela innej plci, mozna z nim pogadac o swoim partnerze i wtedy on zawsze lpeiej doradzi niz osoba tj samej plci, ogolnie faceci z dzieczynami sie lepiej rozumieja. I nie martw sie, skoro cie kocha to nie zrobi nic glupiego. Moze po prostu powiedz jej o swoich obawach albo chodz na spotkania z nim razem z nia.

Gość hirek5
koles jesli na powaznie to daj sobie spokój!!!!przerabialem to juz pare lat wczesniej,i okazalo sie ze przy cherbatce to oni nie siedzieli!!!!!dzis siedze tu sam i sie otrzasam bo kope lat mi zmarnowała!!!!

to jej powiedz albo ty albo on...ja mialam taki przypadek z moim chlopakiem...ale mialam powod by zabronic jemu kontaktow z nia...wybral bez wahania mnie

to jej powiedz albo ty albo on...ja mialam taki przypadek z moim chlopakiem...ale mialam powod by zabronic jemu kontaktow z nia...wybral bez wahania mnie

ale moze przy "herbacie" siedzieli;p poza tym nie wsyztskie dziewczyny sa takie jak Twoja byla.

taa...sory ale nie bardzo mnie uszczesliwia fakt ze moj facet mialby rozmawiac z przyjacioleczka o mnie:o to chore

Gość AnonimowyX16
Zauważyłem że do czasu kiedy staliśmy się parą była dla mnie milsza. Teraz potrafi tylko żartować sobie, a nic na poważnie.

Gość hirek5
ble ble ble sie nie czepiaj!!!zdarza sie i mi!!!!i tobie tez sie zdarzy!!!!!

Gość hirek5
wiec panie Anonim,poki ja masz to uzywaj ile wlezie bo za chwile jej nie bedziesz miał!!pewnie sama nie wie czego chce!!!

hirek 5 - spoko lubie sie czepiac, a bledy zdarzaja mi sie na pewno znacznie czesciej niz Tobie. Do dzisiaj mam problemy z ortografia, a w podstawowce mialam zawsze z dyktand 1, raz mi sie zdarzylo nawet miec 1! :) wiec psoko nie denerwuj sie taka jedna dziewczyna - a Ty ze swoimi kolezankami nie rozmawiasz o swoim chlopaku? dlaczego dziewczyna z dziewczyna moze, a facet z dziewczyna juz nie? heh

hirek - jak to uzywaj ile wlezie?Jak mozesz ja tak oceniac od razu? Siedzisz w jej glowie, ze wiesz co ona mysli? Ja mam przyjaciela i dobrze mi sie z nim rozmawia ale nigdy w zyciu bym nie zdradzila mojego narzeczonego. Nigdy!

Gość hirek5
no widzisz kolezanko,moze to tylko z Twej strony to tak wyglada!!!!ale prawdopodobnie jemu nie raz przeszlo przez mysl zeby Cie wziac na swej poczciwej starej frani!

Gość Ona i on zbierają złom
Lepiej olej tą panne bo sie toba znudzila dlatego umie tylko zartowac tamtem zabiega o jej wzgledy i w dodatku zakazany owoc lepiej smakuje ona czuje ze jestes jej wlasnoscia wiec lepiej zmien taktyke i stan sie bardziej stanowczy i nie dostepny

widzisz kolego, nawet jezeli przeszlo mu to przez mysl to tego nie zrobil i nie zrobi. Nie mozna wsyztskich oceniac jedna miara

nie ejstem za tym zeby mowic "albo on/ona albo ja" to brak zaufania w zwiazku. Po prostu porozmawiaj z nia szczerze, powidz co czujesz i powiedz ze nigdy nie wybaczylbys zdrady. Dodaj, ze jej ufasz i masz nadzieje, ze nigdy ni zawiedzie Twojego zaufania i tak jak mowlam najlepiej idz na te spotkania razem z nia. Jezeli bardzo bedzie odmawiala...coz...apytaj sie dlaczego nie chce....moze cos ukrywa.

Gość Ona i on zbierają złom
tak i zrob z siebie pajaca hehe troje to za duzo jest dla wiekszosci a takie rozmowy nie potrzeba pisac bo jesli osobie zalezy i kocha to nie zdradza

Gość hirek5
hmm.. odnosze sie akurat do tego przykladu(oni ze soba juz wczesniej byli) wiec oboje cos do siebie czuli !!!!!!a co do Twego kolegi to pewnie jakis brzydal,co?!;D

Gość dokladnieee powiedz jej
ze nie bediesz tolerowal tej jej "prztyjazni":o

hireczku wyobraz sobie ze moj przyjaciel to nie brzydal, wrecz przeciwnie, nie jedna dziewczyna chcialaby z nim byc. Dlaczego uwazacie ze facet ktory nie ma dzewczyny to brzydal, a dziewcyzna ktora nie ma chlopaka to brzydula. Moj rpzyjaciel jakis czas temu rozstal sie z dziewczyna, a przyjanimy sie od dawna. Nie raz juz mi mowil, ze chcialby aby jego zona rpzyszla byla podobna do mnie, ja tez uwazam ze ejst wlasciwie idealnym chlopakiem, ale jest jedno ale - my sie nie kochamy. ja kocham mojego narzeczonego, mimo ze czesciej mnie denerwuje niz moj przyjaciel i nie wyobrazam sobie zebym zycie miala spedzic z kims innym. Moj rpzyjaciel nadal szuka milosci, moze juz znalazl - i to nie jestem ja :)

Gość hirek5
ble ble zrób jeden gest w jego kierunku,taki zupełnie inny niz zwykle(moze to byc nawet spojzenie)zrob to tak aby zauwazył,zrob to z pełna powaga, a zobaczysz ze ten jedyny przyjaciel zupelnie sie zmieni!!!! wiem.. wiem teraz napiszesz ze nie testujesz przyjaciól;D

Gość do bleeeeeeeeee
blee naiwna jestes i tyle

Gość hirek5
naiwna i to bardzo!!!!kolesia korzen swedzi, a ona przyjaciela z niego robi heh.. pewnie jej ciagle przytakuje,pewnie nawet maja wspolne tematy(o modnych szpilkach na zime),a w rzeczywistosci to w dupie on ma te szpilki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no dokladnieeeeeee
n

Gość faktycznie naiwana
buehehehe:D

Gość zly
PIERDOLICIE GLUPOTY JAK SIE Z KIMS JEST KOCHANYM CHLOPAKIEM TO ON JEST TWOIM CALYM SWIATEM PRZYJACIELEM I WOGOLE WIEC PO HUJ JAKIS DRUGI PRZYJACIEL? SKORO Z KOCHANA OSOBA Z KTORA SIE JEST POWINNO SIE ROZMAWIAC O WSZYSTKIM?