Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lantek

Czy ktoś jeździ Volvo C30?

Polecane posty

Gość Lantek

Czy jeździ ktoś z forum tym modelem Volvo. Słyszałem, że w jakimś rankingu ten model został uznany za jeden z najbezpieczniejszych samochodów. Jestem ciekawy, jak to wygląda w praktyce.

To prawda Volva są bardzo bezpiecznymi samochodami, co za tym idzie ich cena jest trochę wyższa od pozostałych aut ale naprawdę warto komfort jazdy styl i niskie spalanie no i przede wszystkim bezpieczeństwo zapewnione dzięki różnym elektronicznym udoskonaleniom...

Gość kjhjh
bzury . Teraz to kazde auto jest bezpieczne, nie tylko volvo . Kiedys ( w latach 90 -tych ) faktycznie volvo przodowało pod wzgledem bezpieczenstwa obecnie Renault , volksawagen w niczym nie sa gorsze.

O nie, tutaj się nie zgadzam że każde auto jest bezpieczne. Widziałeś kiedyś Volvo po wypadku ? Ja widziałem, samochód uratował życie pasażerom i kierowcy. Klatka chroni odcinek biodrowy a dzięki temu po wypadku będziemy chodzić o własnych siłach.

Po to są wszelakiego rodzaju testy żeby to bezpieczeństwo aut jak najrzetelniej ocaniac, a Volvo od lat w tej dziedzinie wiedzie pryw i wyznacza standardy , nie inaczej jest też w nowym C30.

Gość fefefsf
słabą moc ma ten model,z tego co pamiętam to nie wiecej niż 90KM, rozważałam zakup i sie nie zdecyduje na nie

Zawsze można zmienić zdanie kupując auto ważne jest zapoznanie się nie tylko z samym autem ale i z usługami serwisowymi świadczonymi przez producenta :)

Też tak myślę dobrze że nowe auta mają gwarancję ;) nigdy nie wiadomo kiedy skorzystamy z usług serwisu.

Dla osób które chcą zobaczyć co się dzieje w ich Volvo ostatni dzwonek do korzystania z rabatów bo 30 listopada kończy się jesienna akcja serwisowa.

Gość FrankWlliams
... teraz pozostaje korzystać z innych akcji promocyjnych w serwisach Volvo lub poczekać do wiosny

Konkretne auto a w razie czego fachowy serwis sam mam nadzieję że kiedyś będę miał takie autko.

Gość FrankWilliams
w nowym roku czeka nas rynkowy debiut elektrycznego C30 BEV który może sporo namieszać na rynku eko aut

Volvo ma sporo plusów prócz tego ze auta są bezpieczne wiadomo jak wszystkie wytwory rąk ludzkich niestety czasem ulegają jakimś niedoskonałościom ale tutaj z pomocą staje serwis Volvo.

Gość FrankWilliams
... przy C30 BEV to raczej inna forma naprawy/konserwacji raczej nie wchodzi w grę - tylko serwis Volvo

Gość vol
ja od roku mam volvo v70 swietne auto samo jezdzi i sie nie psuje hehhe dodam ze ma 250 pod maska w 7 sek dochodzi do 100

Volvo jako producent zaliczany dosegmentu premium musi mieć dobrej jakości serwis i obsługe klienta, bo inaczej ciężko by im było rywalizować z konkurencją

Gość gość
Volvo ma porządne, ale dosyć drogie auta. Jeśli kupować to zdecydowanie kilkuletnie, zobacz - http://www.premiumselect.pl/volvo.html Duża kasa zostaje w kieszeni - auto z zachodu nie będzie awaryjne, powinno jeszcze przez lata należycie się spisywać.

Gość gość
Właśnie przymierzam się do zakupu tego samochodu, pytanie tylko gdzie będę mógł go kupić? Interesuje mnie Opole i okolice.

Gość gość
Polecam www.abcarserwis.pl, to świetny serwis Volvo, być może komuś z użytkowniczek się przyda taki sprawdzony. Mi się zdarzyło już parę razy skorzystać z ich usług, jestem zadowolona wiec śmiało mogę polecić. Pozdrawiam!

Gość gość
Myślę, że dobrym pomysłem byłoby dowiedzieć się nieco na temat tego pojazdu w salonie Volvo. https://intercar-wroclaw.volvocars-partner.pl posiadają bardzo szeroką ofertę pojazdów, ale również doświadczony personel. Z pewnością udzielą Ci wielu porad i wskazówek. Może i w ich salonie znajdziesz informacje odnośnie tego pojazdu? :)

Gość gość
W Opolu też jest. Na www.intercar-opole.volvocars-partner.pl znajdziecie odpowiednie informacje. Ja mogę jedynie dodać, ze volvo to w tej chwili chyba najbardziej opłacalna inwestycja. Auto ponadczasowe. :)

Gość gość
Jak ktoś szuka serwisu w okolicy Trójmiasta to Volvosystem daje radę

Gość gość
Ja mogę polecić dobry serwis volvo- http://abcarserwis.pl/. Warto mieć go na oku, bo nigdy nie wiadomo, kiedy akurat się przyda! :)