Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Resocjalka////

NO SZLAG MNIE JUTRO TRAFI.... ZNOWU ONA

Polecane posty

Gość paniniedoktor
No cóz... zawsze można wziąć sobie CUDZE dzieci do domu na święta i zrobić coś dla kogoś kto ma się bardzo źle lub tak tam sobie. Nie wiem. Nie trzeba się użerać z rodziną przecież. A może wtedy wszystko pójdzie lepiej? Ja osobiście jak już słyszę słowo BUDOWA to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Bo 10 lat się mieszkania nie umiem doprosić, ale budowa... no dobrze, dobrze - ci co budują mają rację. Ale...czyżby? :(

Gość paniniedoktor
Powiem wam wasza Bachleda może być siódmym cudem świata - jak dostała obywatelstwo Kanady to każdy będzie wiedział w USA, a w USA dostanie jak jej mąż będzie sobą coś prezentował i to też tylko z tego względu i żadnego innego bo ona sama... zero honoru, wartości. ZERO po prostu. Tylko kasa. To se zarób - jej powiedzą. A możesz se iść śladem Farela - to nikogo nie obchodzi :(

Gość Resocjalka////
czy ty kiedys nie pisałaś do dziewczyny która miała "stygmaty?"

Gość KarolajnaŁodz
Zal jak się tego czyta. Katolicy... po co ta hipokryzja? Po co w ogole uczestniczyć w wigilii z kimś kogo nie lubicie? Polska wigilia, pewnie w co drugim domu kazdego katola tak to wygląda. A ja jestem ateistką ale na wigilię jadę do moich kochanych rodzicow. spotkam się z bliższą i dalszą rodzina i będzie wspaniale.