Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nic tak tylko

jak powiekszyc sobie biust bez operacji, stanikow itp

Polecane posty

Gość no nic tak tylko

hej ) zna ktos moze super cos cud na to aby urosly piersi.... chociaz troche.. nnie narzekam na swoj biust, jest ladny i dobrze mi z nim ale... jakby troszke sie '' wypelnil'' to byloby mi z nim jeszce lepiej.. czulabym soie pewnijsza i ladniejsza... troche to glupie ale ostatnio tak mi cos te piersi po glowie chodza... hmm czekan na cudy ;)

Gość no nic tak tylko
niech ktos cos powie!!!!!!!!

Gość lolitaa__
nie wiem co ci poradzić bo ja mam od zawsze duży i pełny biust ...

Gość no nic tak tylko
widze ze jestem sama ;((((((((((((((((((

Gość no nic tak tylko
;) hmm a nie slyszalas o jakis super sposobach... mi kolezanka polecila jedzenie bananow ;DDD

Gość nitka..22
http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html poczytaj ;) dobrze dobrany stanik i może sie okazać ze za pare miesiecy twój biust bedzie o rozmiar większy

Gość no nic tak tylko
nie rozumiem... od stanika mi urosnie??? ;D i o ciazy nie ma mowy ;P jak narazie...

Gość hmmmmmmmmmmmm....
może przytyć spróbuj i połacz to z ćwiczeniami ogólnymi, żeby talia nie zanikła;), i tymi na biust (w necie ich pełno), o kwasie hialuronowym pewnie słyszałaś wstrzykują w biust i to podobno daje naturalne efekty, nie wiem jak z metabolizmem tego kwasu czy on tam zostaje na zawsze czy trzeba uzupełniać coś.....tak czy siak z metod o które prosiłaś proponuję tę piewsza. Pozdrawiam:D

Gość no nic tak tylko
no tak.. o kwasi slyszalam i cos mi sie wydaje ze trzeba go co jakis czas uzupelniac... poza tym nie chce zednych metod ktore wymagalyby ingerencji w cialo. Chodzi mi o jakies takie ''rady prababek'' :D czy cos w tym stylu :D myslalam o przytyciu ale jest mi teraz ze soba dobrze.. piersi tez sa ok ale chcialabym mimo wszystko zeby ich tam bylo wiecej ;) tabletki tez raczej odpadaja.. pozniej mi wasy urosna zamiast cyckow hahah ;D

Gość mój ojciec zawsze
mówił, że rosną jak się je dużo skórki od chleba XD