Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Lubicie gotować? Pytam bo...

Polecane posty

Gość nienawiiiiidze
:o

Gość nie lubię i nie mam czasu
na gotowanie ale za to znam fajny domowy catering i zaprzyjaźniona kobitka pichci nam różne frykasy za niską cenę :)

Gość janina z komina
lubie, ale nie pod presja czasu nie wyobrazam sobie, ze moglabym przygotowac wigilie dla wiecej niz dwoch osob... :o

Ja w sumie nie przepadam, bo nie mam ręki do gotowania. Z reguły jeżeli chce zjeść coś dobrego, to wybieram się do restauracji, sprawdzonej rzecz jasna na coś, czego w domu na 100% sobie nie zrobię. Pewnie wiele osób nie potrafiących gotować w ten sposób postępuje:)

Uwielbiam gotować, piec itd itp uczyć się nowych potraw mmmm :P ostatnio pierwszy raz w życiu ugotowalam barszcz ukraiński i byl przepyszny!!!!!!!!!!

tak,lubię gotować.ja i mąż pracujemy, ale ja jestem kurą domową(znaczy pracuję,wychodzę z domu) ale o wiele bardziej wolę gotować niż sprzątać :P sprzątanie staram się dzielić po równo.a nauczyłam się dopiero po ślubie, jak wynieśliśmy się z domu jego rodziców :D musiałam,sama zorganizowałam sobie zeszyt z naszymi ulubionymi potrawami, nazwałam go ''gotowanie dla idiotów'':D bo tam było napisane wszystko od podstaw, jak opanowałam dania standardowe, to zaczęłam szukać pomysłów w innych kuchniach.

dla siebie samej pewnie nie chciałoby mi się gotować,ale wiem że mój mąż lubi sobie zjeść dobroci więc jak sprząta z talerza cały obiad w niecałe 10 minut to sprawia mi to przyjemność :D albo zanim potrawa będzie gotowa,kręci się jak sęp koło kuchenki,dogląda i ocenia za ile żarełko będzie na stole :P kilka tygodni temu zrobiłam swoje pierwszze gołąbki-co prawda wyglądały jak zbiór figur geometrycznych... ale smakowały świetnie :D