Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

nie mam prezentu

Polecane posty

jej.. ja to z chlopakami zawsze mam problem, u mnie w rodzinie same baby:( a w jakiej kwocie ten prezent ma sie miescic?

Gość pilka do nogi
smieszna koszulke

Gość Edzia_zimowa
znikneła nam chyba pisareczka w objęcia snu :)

ja jak na razie mam 1 realizacje fantazji 2 sniadanie do lozka 3 natychmiastowe, nieograniczone skorzystanie z komputera 4 wyjscie z psem 5 pyszny obiadek 6 masaż hmm co jeszcze... w zasadzie to malo wymagajacy jest :(

pisareczka, a w jakiej kwocie ma byc? ta koszulka fajny pomysl, ktos tu ma talent do wymyslania prezentow :D

Gość Edzia_zimowa
hantle na siłownie, pendrive jakis, pudełko płytek czystych do wypalania, jakas koszulka sportowa firmowa jak lubi

Gość bleeeeeebleeeeebleee
no to sie po prostu nie zrozumialysmy :O A co do idealnego zwiazku zgadzam sie z Toba.Nie ma dobrego przepisu i wszystko jest kwestia wypracowania sobie wspolnej harmonijnej drogi porozumienia. Uwazam, ze najwazniejsza jest milosc, szcunek i zrozumienie, natomiast drobne prezenciki, podarunki jedynie maja to dopelniac.Oczwiscie-slodkosci sa takimi podarunkami,ale jak widzisz- nie caly czas, mysle, ze w zwiazku trzeba tez cos czasem urozmaicic, nawet prezenciki, ktore wcale nie sa najwazniejsze, podkreslam, wg mnie to jedynie mily dodatek .Mysle, ze Twoj mezczyzna wlasnie to poczul. Dziekuje bardzo za zyczenia i ja Wam zycze tez wszystkiego najlepszego :) Mysle, ze znalazlas dobre rozwiazanie,jak ci sie uda wyjsc to fajnie a jak nie to graj na zwloke.A moze zestaw herbat swiatecznych? w kazdym stoisku herbat na wage znajdziesz takie male zestawy.oczywiscie jesli lubi herbate.Mysle ze świateczny prezent i wcale niekosztowny. albo jak juz jestesmy przy temacie herbaty -to moze zestaw do yerba mate?

Gość pilka do nogi
też robiłam mężowi karneciki

Gość pilka do nogi
zaznaczyłam, że "wstęp" "na okaziciela" :P i że on ustala warunki

Gość Edzia_zimowa
pozwolenie na wieczór z kumplami przy browarku karnet na umycie Twojego auta przeze mnie karnet - zyczenie niespodzianka karnet na nasz prywatny sex-telefon w delegacji

w sumie to mogłabym mu fajnego pendriva kupic, ale koszulka to chyba tez niezły pomysł....pojade jutro do galerii a teraz sie zegnam, jestem wykonczona dzisiejszym dniem... zakupy, gotowanie, troche posprzatalam, popakowalam prezenty, ale juz na szczescie koniec, a ze rano musze wstac, to ide spacku...dzieki za rade:) Życzenia jak wyżej:) Pozdrawiam

Gość Edzia_zimowa
Herbata ciekawa na prezent, ale chyba raczej dla kobitki, jest tzw kwitnąca. WYgladda jak sprasowana kulka zielona niepozornie a jak sie zaleje w dzbanku przezroczystym to rozwija się w przepiekna kompozycję z kolorowych lisci i płatków w kształcie np kosza z kwiatami, bajka po prostu

Gość Edzia_zimowa
Trzymaj sie ciepło :) papa

zrobilam 8 i mysle ze starczy, nie moge się za bardzo pogrążyc :) :P teraz sie biore za kolorowanie, tylko gdzie są moje kreeedki???