Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

kupiłam swojemu pluszakowi męża

Polecane posty

Sami na pewno będzie a swoją droga ostatnio oglądałem film dokumentalny sekret nie oglądałaś go czasem ? twierdzili w nim że trzeba przyciągać do siebie dobrze rzeczy myśląc o nich

Gość LzW
Słusznie, pluszaczka na pewno będzie Ci wdzięczna. (tylko, czy wczesniej si ez nia konsultowalas w tej sprawie? bo wiesz, czasy takie, ze meza kazda woli wybierac sama)

Gość LzW
"twierdzili w nim że trzeba przyciągać do siebie dobrze rzeczy myśląc o nich" To chyba taki slogan dla maluczkich i mniej obdarzonych prze los. Tzn. cos w tym jest, ale samo myslenie to za malo. Trzeba jeszcze działać :-)

lusiu nie ma lekko albo będzie ten albo żaden:P a jak jej się nie podoba to wie gdzie jest zsyp :P

piąte nie wierze w takie bzdury jak pozytywne myślenie. Samo się nic nie zrobi,trzeba działać ,działać i jeszcze raz działać.Acha i nie bać się,strach paraliżuje i uniemożliwia racjonalne myslenie. wiara w cuda ,plus działanie wtedy się uda!

Gość LzW
"a jak jej się nie podoba to wie gdzie jest zsyp" Ech, jak ja zazdroszcze niektorym tego praktycznego podejscia do życia, bez zbednych sentymentow, odruchow serca itp :P

lusiu no niestety przy tak licznej rodzinie nie ma czasu na zbędne sentymenty:P

tak piąte,można powiedzieć ze działam,ale dalej marudzę bez względu na efekt moich działań. Zwalam to na bycie kobietą! Tak mamy i już.:D

10:30 [zgłoś do usunięcia] piąte koło no to jak działasz Sami to świetnie napisz mi coś,czego nie wiem:P hmmmm coś Ty taki ustępliwy się zrobił:O:)

Gość LzW
"no niestety przy tak licznej rodzinie nie ma czasu na zbędne sentymenty" W następnym wcieleniu ja będe górą (vide trojaczki)

w takim wypadku nie pozostało mi nic innego niż bycie w następnym wcieleniu jednym z trojaczków i kto wtedy będzie górą zobaczymy :classic_cool:

10:35 [zgłoś do usunięcia] piąte koło właśnie do pracy wychodzę ustępliwy odwołaj to natychmiast wypluj i nie grzesz więcej nie odwołuje, wypluwam ,tego ostatniego nie obiecuje,ale się postaram:P miłej pracy życzę

Gość LzW
"w takim wypadku nie pozostało mi nic innego niż bycie w następnym wcieleniu jednym z trojaczków i kto wtedy będzie górą zobaczymy" He he :D składam broń :-)

Luśka dziś jest TEN dzień -PASTERKA:P mam stracha ,ale może jakoś przeżyje. trojaczki Ci się marzą?:P

hehehe nie straszą jak nie idę,a dziś sie wybieram :P Dziwny mam dziś nastrój --optymistyczny,bo wiadomo świeta rodzinka prezenty,ale prócz tego czuje jakiś wewnętrzny niepokój--i głos diabełka''coś sie wydarzy'':P

teraz tak sobie myślę, że źle zrobiłam mogłam pluszakowi męża kupić jutro wspólnie obchodzilibyśmy rocznicę mądra ike po szkodzie :O

dobra lecę jak nic! jeszcze raz -wesołych świąt !