Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradny on

Czy wybaczyć dziewczynie nieodpowiedzialność ?

Polecane posty

------>*kruczuś* Dziewczyna się wystraszyła i chłopak się wystraszył. Czego się go czepiasz. Walczycie o równouprawnienie a nadal chcecie rycerza i obrońcę?

Gość *kruczuś*
chodzi mi o to, że on zwaliła na nią całą winne. przecież są winni oboje, dlaczego on zwala wszystko na nią? wiatro pylną jest? przepraszam ale do tanga trzeba dwojga, konsekwencję trzeba przyjmować równo. ;)

Jeśli się dobrze wczytasz to on nie obwinia ją o to że zaszła w ciąże tylko o to że robi panikę nie sprawdziwszy dokładnie czy faktycznie w tej ciąży jest.

Gość *kruczuś*
jeśli dowiedziałeś się o ciąży, mogliście iść razem po testy albo do lekarza zanim ona rozgadała. rozumiem że ty się też przestraszyłeś ( przepraszam zapomniało mi się jak to było jak miałam 17 lat). nie znam twojej dziewczyny i nie powiem ci czy nie chciała cie wkopać, znasz ja najlepiej, jeśli czujesz ciepło do niej to daj szanse :) chociaż nie wiem jak to twoi rodzice przyjmą,

Gość admins3432
daj jej szanse , moze miala jakis stres , kobiety rzadko kiedy sa odpowiedzialne , moze ona cie potrzebuje

Gość o ja pierdoleee
Wez ty chlopczyku zostaw w spokoju ta biedna dziewczyne...

Gość *kruczuś*
jakaś fajna niespodzianka hmmmmm... może powiedz jej że chcesz by ci oddała twoje rzeczy a potem gdy będzie ci je oddawać powiedz jej że dajesz jej szanse. nie romantyczne ale o romantyczności nie było mowy.

Gość *kruczuś*
ale myślę ze najlepiej dać dziewczynie spokój.

Gość elekta ami
jakbym miała takiego chłopaka to ja bym go rzuciła !! ma dziewczyna szczęście, że ty to zrobiłeś bo widać, że zarówno ty jak i twoja rodzina jest super egoistyczna i nie miałaby z wami dobrego życia. Życzę jej by spotkała mądrego chłopaka, który ją będzie prawdziwie kochał a nie urzywał tylko do ruchania.

Gość naprawdę chcesz wracać
do dziewczyny, którą dopiero co nazywałeś kurwą, dziwką, suką? Daruj sobie, poczekaj parę lat, dojrzej i może wtedy spróbuj się związać z jakąś kobietą.

Gość ciekwe czy zrobił
jej prezent :classic_cool: