Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek16KK

Jak ją zdobyć

Polecane posty

Gość Piotrek16KK

Mam pewien problem,piszę na forum dla kobiet ponieważ wy wiecie najlepiej.Otóż poznałem dziewczynę dwa lata temu i już wtedy do niej zarywałem,jednak nic wtedy nie wyszło z mojego powodu.I teraz po tych dwóch latach około 2-3 miesięcy temu znów zacząłem do niej zarywać.I stety,niestety zakochałem się w niej i chyba tak bardzo się zakochałem.Jest jeden problem ona nie wiedziała o tym... ostatnio zasugerowałem że się w niej zakochałem i jakby nasze stosunki się poprawiły.Ale nie wiem czy ja dla niej teraz jestem dobrym kolegą czy czymś więcej i proszę was abyście mi powiedziały co mam zrobić by ja przekonać tak na 1000% do mnie...co zrobić itp.Proszę bardzo proszę o pomoc

Gość allallalall
A jaki to typ kobiety? Opisz ja krotko:)

Gość Piotrek16KKK
nastolatka,zwariowana ma poczucie humoru lubi sie smiac madra dobrze sie uczy

Gość Piotrek16KKK
otwarta itp.

Gość gygytfhgvhgh
badz blisko, ale nie uganiaj sie za nia za bardzo, bo dziewczyny tego nie lubia, flirtuj, potem ja troche olej...w koncu sie zakocha;p

Gość gość
dziewczyna odeszła ode mnie do innego.... coz takie zycie, przez 1,5 roku szukalem szczescia w alko. Nic to nie dało, musiałem ją odzyskać. Zauwazyłem ze wiele osób z tego forum odzyskało drugą połówkę dzięki urokowi miłosnemu z http://urokmilosny24.pl . Postanowiłem zrobić tak samo. Zamówiłem i czekałem na efekty. Na początku nic się nie działao a ja już traciłem nadzieję. Jednak Pio 2 miesiącach sama do mnie powróciła!! Znowu cieszę się ze wszystkiego i można powiedzieć że powróciłem do świata żywych.