Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

samotni ludzie są samotni zazwyczaj z wlasnej winy

Polecane posty

Gość to może....
chyba przyznam ci rację ale nie zawsze tak jest:)

Gość Bydlaki to może i tak mają
ale nie wszyscy ludzie. Niektórzy są samotni, bo nie godzą się chamstwo, pozoranctwo, grę pozorów, powierzchowność życia.... Ja jestem sama - ale wole być sama niż na siłe z jakimś bydlakiem

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie zawsze tak jest jak piszesz,ale dziś mogę przyznać Ci rację.

Gość roni34534
ja tam jestem samotny mimo ze sie pol rodziny zjezdza

Gość wolę być sama niż
samotna w tłumie

Gość też czuję się samotna
choć zjeżdża się pół rodziny. No może nie samotna ale brakuje mi do szczęścia ukochanego z którym złożyłabym sobie życzenia, wymieniła się prezentami, poszła wieczorema na spacer, zjadła pyszności w łózku...:) 🖐️

Gość też czuję się samotna
:D nie koniecznie trzeba karpia w łóżku jeść można inne smakołyki..., ostatecznie pozostaje zawsze niezastapiona bita śmietana...;)

Gość Bydlak walnij sie w leb
pseudonaukowcu od siedmiu bolesci, nie zycie, tylko ZWIAZEK to sztuka kompromisu. a egoistki to rozkapryszone gowniary, a nie kobiety.

Gość tak tak sobie tłumacz
całe życie jest kompromisem. W końcu człowiek stworzony jest do życia w stadzie. Jak nie potrafi skumać się z resztą to jest samotny. A skoro ktoś twierdzi że jest samotny bo nie chcę robić czegoś wbrew sobie to jest nim na własne życzenie i niech nie jojczy że mu źle bo sam może to zmienić.

ble ble ble można mieć mnóstwo przyjaciół rodzinę i czuć sie samotnym. Egoiści tylko tak mają?-przeciez każdy człowiek jest EGOISTĄ,każdy myśli w pierwszej kolejności o sobie, potem o innych.Oczywiście możecie zaprzeczać ale tak właśnie jest. Jednym brak miłości ,innym sukcesow zawadowych,gdy tego nie mają czują się samotni. Nastolatkowie szukają akceptacji wsród rówieśników --często odczuwają SAMOTNOŚĆ Ludzie starsi czują się niepotrzebni dlatego odczuwają SAMOTNOŚĆ,faceci w wojsku ,ludzie w więzieniach w szpitalach czują się SAMOTNI.To uczucie jak każde inne. i tyle.

Gość w wojsku SAMOTNOSC co ty
pieprzysz... a zreszta, jestes baba..... i w ogole twoj post to brednie. a zycie to nie kompromis, bierz co chcesz, nie trzeba sie lamac i dawac soba pomiatac, "kazdy jest kowalem swego losu", glaby!

16:05 [zgłoś do usunięcia] w wojsku SAMOTNOSC co ty pieprzysz... a zreszta, jestes baba..... i w ogole twoj post to brednie. nie brednie,ale nie mam czasu by udowadniać swych racji. Chodzi mi o UCZUCIE osamotnienia,a nie o bycie samym bez znajomych rodziny i przyjaciół. w wojsku każdy facet jest szczęsliwy?nie ma chwil kiedy brak mu ukochanej osoby,rodziny? wesołych świąt--pa

Gość hopehopehope
wolę być samotna niż tkwić w toksycznym związku!! znam wiele takich par, które są ze sobą na siłe, żeby nie być samemu (ale w życiu nie o to przecież chodzi)

Gość idzcie na piwo nieszczesliwcy

zdefiniuj mi samotność nie tępa pomarańczo mam rodzinę przyjaciela z 2 bliskie kolezanki pare znajomych,ba nawet z forum pare osób lubię i bywam kużwa SAMOTNA!!!!!!!!!!!!!ale sama nie jestem...! jak zwykle na forum jedni o wodzie inni o smrodzie. PA:P

Gość Sami Ty tez sie napij wodki

pije wiec ja pisze o samotności w tłumie wy (nie tępi)o bezdomnych,czy też osobach którzy nie mają do kogo gęby otworzyć. Kto temu jest winien?wersji bedzie tyle ile rozmówców a teraz ide dalej pić i jeść

Gość ja się dziś napierdolę jak chu

Gość A SAMI SOBIE SMRODZI