Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Muszę się Wam wyżalić! Rodzice mnie głodzą!! nienawidze świąt!!

Polecane posty

Mama wczoraj zrobiła pyszne ciasto, i smakowitą sałatkę - ja dzisiaj od 9 rano nic nie jadłam i teraz sięgnęłam po sałatkę a mama na mnie krzyczy i szczuje ojcem że mam tego nie ruszać, bo taka sama sałatka będzie u babci!!!!!! tylko że babcia beznadziejne robi żarcie i nawet sałatkę spieprzy i sałatka smakuje jak cebulowy wyciąg z naskórka ludzkiego :( :( :( a oni myślą że jak mnie wygłodzą to zjem wszystko!!!! to nieludzkie!! robią to tylko po to żeby zrobić przyjemność babci, a moja krzywda się nie liczy!! :( :( :( :( 😭 powiedzialam że koniec tego, nie idę na święta, nie dam sobą pomiatać, mogę umrzeć z głodu skoro dla nich stara babcia ważneisjza :/ :/ :/ i jej podniety z tego że zajadam jej nieudolne wytwory kulinarne :( :O

Gość to nie wiesz ze w swieta
w wigilie nie je sie caly dzien i dopiero kolacje sie je??:o

Nie wiem :o ale nie nastawilam się dzisiaj na post, i czuję się już w tym momencie słabo, nawet nie mam siły dojść do babci, więc skoro mnie zagłodzili to pewnie dostanę smakowitą kroplówkę na swieta :O :O podli nieczuli !! :( :( w sumie to mama mi przypomniala że zjadłam niedawno zupę - żurek postny, ale był tak cienki że nawet nie poczulam , zaznaczam że nie jestem grubasem spaślakiem i żarłokiem . nawet podejrzewam że mam anemię !! ważę 47 kg !!! a ludzie mówią że wyglądam okropnie kościście,no ale jak inaczej jak mi w domu żałują jedzenia!!!! :( :( :( ( mogłabym zjeść czekolade ale napalilam się na sałatke :( )

Gość śmieszna jesteś
ale to dobrze że jedzenie będzie okropne , bo schudniesz trochę :D

Gość to nie wiesz ze w swieta
jestes glupia jak but:o