Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkwionana maxa

Ciasto na pierogi

Polecane posty

Gość wkwionana maxa

Wszyscy pierdolicie że tylko mąka, woda i olej a mi wyszły jakieś twardziuchy, które przy próbie zjedzenia wylądowały na ścianie. kiedyś zrobiłam ze śmietaną i były dobre. Czy te z samą wodą trzeba długo ugniatać, zęby nasiąkły, zmiękły?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wkwionana maxa
ale będą śmierdziały gównem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wkwionana maxa
wporzo ale ty nie jesteś normalny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość asdsm
od kiedy do ciasta dodaje się olej?? o.O jak już to niedużo, a o jajach nie zapomniałaś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wkwionana maxa
jaja, łyżka oleju a tego nie da się jeść, szczeka boli od przeżuwania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×