Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdf

Nie jadłam wigilii...

Polecane posty

Gość dsfsdf

...bo moj ojciec zrobił awanturę jak zwykle o byle co . Nic mu sie nie podoba...z braćmi się podzieliłam opłatkiem ale prawdziwej wigilii nie miałam :(

Spoko, ja też nie.. choc rodzice i dwaj bracia młodsi tak.. mam do nich żal o wszystko płakałam w pokoju sama wiem, że będą mi to wypominac, ale oni nie wiedzą, jaką krzywdę mi robią mając mnie daleko..daleko i nie interesując się..

Gość dsfsdf
Samotne mam święta wogóle...facet mnie w kwietniu zostawił po 3 latach od tak - nawet powodu nie podał...teraz bezczelnie wysyła mi zyczenia na świeta...i jeszcze mam zjebaną rodzine...:(

Gość rewr
Szczerze wam współczuje dziewczyny i mam nadzieje że za rok będziecie miały udane święta :)

Gość dgdgdg
znów użalanie się :(

Gość tryrtyr
przestancie sie uzalac.Na swiecie ludzie maja gorsze problemy jak glod,choroby czy wojny

My z mężem byliśmy we dwoje..Wiem że we dwoje to inaczej niż jeden,ale słuchanie cały następny rok jaka to jestem podła i zła podejrzewam u każdego takie samo... Pozdrowienia dla każdego kto wolał w święta zostać sam niż obłudnie oszukiwać kogoś a przede wszystkim siebie.

Ja wlasnie tak postanowilam. Zostac sama niz brac udzial w szopce.

złotowłosa88, w stopce cieszysz się ślubem, a w poście takie rzeczy ... coś nie tak.