Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gehyegdfs

prezentowe rozczarowanie

Polecane posty

Gość Zdjęcie ...
nie dziwi mnie to ... nie ty pierwsza, nie ostatnia ...taki mój los .. :P

Gość Zdjęcie ...
Sylwia.rudi - nie zapomnij się umalować różowiastą szminką ... jak umierać, to w pełnej krasie ... Sinemu topielcowi do twarzy w różu ...

Gość Zdjęcie ...
to najważniejsze ... będzie pasować do titanicowego błyskotka ...

Gość aiaiaiaiaiia
ja tez latalam by wszystkim dogodzic, dostalam walizke, -kuferek-sama chccialam, ale mialaam nadzieje, ze znajde cos w nim poza czekolada. jak co roku, chciclabym kiedys cos dostac nie wiedzac o tym, poza kasa

Gość mariooooooo
parującego klocka do buziuni proszem

Gość PSG-1
ja od kilku lat nic nie dostałem bo nie ma pieniędzy na prezenty :/ ale już wkrótce wyjdę na swoje

Gość mmmm2222
masakra..tez jestem wkorzona...caly miesiac szukalam prezentow, staralam sie i co? wydalam 300 zl...a dostalam jakies beznadziejne perfumy i kolczyki jak z bazaru kupione pewnie w jakims kiosku... dlaczego oni nie mogli sie postarac?

Gość aaaaaabbbb
a ja nic nie dostałam:(

Nie chce mi sie tłumaczyć dlaczego jesteś obleśny podejrzewam,ze i tak nie zrozumiesz:/ mmmm2222 to tak jak u mnie nabiegałam sie po sklepach jak warjatka,zmarnowałam mase czasu,energi i kasy aby był zadowolony a ty lipa....cholera :/ Jeszcze na dokładke rano sie posprzeczaliśmy jakby mało mi było świątecznych "atrakcji" ....

Gość o jebaaaane
znalazla sie wielce zadufana lalunia... czy kazdy musi lubic to samo? nie badz smieszna.. jezcze na nartach i co lyso ci? a oprocz tego jezcze konno? wiesz co to jest? pewnie nigdy nie jezdzilas

I wszystko było by pięknei gdyby nie durne słowa "hehe fajna co....zazdroscicie" :/ No obrzuć mnie jeszcze troszke błotem bo nie zadroszcze ci twojego superowskiego prezętu no dawaj,dawaj :D

Gość fgjhncfgjmn
to ejst nic...ja od kilku dni mowilam mamie zeby mi czasem nie kupila pewnej rzeczy bo znalazlam juz dla siebie model z super funkcjami... a dzisiaj co sie okazuje...? ze mama wlasnie kupila mi ta rzecz tyle ze w najrpostzej postaci... ni emoglam ukryc niezadowolenia :o

Gość hej wam
a ja nic nie dostałam..malo tego wigilia do bani, mama z ojcem i bratem osobno ,ja z moim osobno,mama po swojej wigili przyszla na chwile do mnie ,i po godzinie poszla bo zmeczona..a ja chcialam inaczej niz zwykle ,bardziej rodzinnie ,no ale sie nie dalo jak widac..=(

Gość naszyjnik serce oceanu titanic
z opisu "SERCE JEST PIEKNIE ZDOBIONE BIALYMI AUSTRYJACKIMI KRYSZTALAMI SWAROVSKIEGO ." ja pierdole, od takiego analfabety NICZEGO bym nie kupiła :O:O:O w opisie do aukcji TAKI BYK :O:O:O:O WSTYD!!!!

Gość hgvh
soczysta pomarancza...wypierd..ze swoja tania deska..ja mam rossignola za 2 tys !

Gość hgvh
i to cena bez butow! a ty jakis tani szajs wklejasz, zenada

Prezenty nie są najważniejsze... najważniejsza jest rodzina, bliskość drugiej, kochanej osoby i to by w ten cudowny czas być razem z bliskimi... To są moje pierwsze samotne święta z dala od domu... Jest mi strasznie przykro i zamiast się radować to płaczę... tak bardzo tęsknię za domem i za nimi wszystkimi... może kiedyś gdy bedziecie w mojej sytuacji zrozumiecie ze w swięta najważniejsze są nie prezenty ale jest bliskich nam osób...