Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgina24

wyslala mi zyczenia, odpisac?

Polecane posty

Gość georgina24

znajoma ktora miala mi zalatwic prace, wziela mnie na dzien probny, kierowniczki nie bylo, ale byla tez drugia dziewczyna na probe. ta moja znajoma miala zadzwonic, bezwzgledu na to czy dostane ta prace czy nie. mialam dostac kase, za przepracowane 4 godziny. nie odzewala sie do dzis, a minelo juz pare tygodni. jestem pewna ze robote dostala ta druga dziewczyna. no ok, moze byla lepsza, szkoda tylko ze kierowniczka o tym nie zadecydowala.. dzis znajoma wyslala mi zyczenia (juz pomijam fakt ze smsem i do tego jakis duny wierszyk, ktorych nieznosze - sama wysylam tylko zyczenia osobom mi bliskim i sa to zyczenia od serca, ulozone przeze mnie) czy bedzie duzym nietaktem, jesli jej nic nie odpisze? to corka przyjaciolki mojej mamy, bedac dzieckiem bardzo sie lubilysmy, teraz kontakt mamy prawie zerowy. nie chce jej odpisywac, bo jestem zla na nia. nie dlatego ze nie dostalam tej pracy, ale dlatego ze powiedziala ze zadzwoni i tego nie zrobila.

Gość odpisz jej coś swoimi
słowami

Gość Są święta głupia
Trzeba zapomnieć co było złe

Gość hipokryzjaaaaaaaaa
" Są święta głupia Trzeba zapomnieć co było złe " buahahahaha. a po swietach sobie znow przypomniec?:D:D:D:D

Gość a gdzie pracowałas jeśli można
wiedziec bo miałam podobną sytaucje (znaczy chodzi o dzien próbny, ale praca to jednak praca)