Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliwa bogaczka

mimo ze mam wszystko

Polecane posty

Gość nieszczęsliwa bogaczka

i nie muszę pracować ani teraz ani nigdy jestem nieszczesliwa, ludzie sie ode mnie odsuneli, źle reaguja na luksus, czuje sie samotna

Gość a co za problemm
pozbądź się luksusu

Gość creammmmmmmmmmm
a nie znasz jakichs ludzi w tej samej sytuacji co ty? http://tnij.org/fatj moze sprobuj poznac?

Gość poprostu podziel się z innymi
pomagaj biednym skoro jestes taka bogata, zobaczysz ile to daje radości i ile ludzi będzie ci wdzięcznych i będzie cię szanować i uważać za kogoś wyjątkowego, zamiast się użalać nad swoim nieszczęściem to pomyśl o innych bo są tacy co mają poważne problemy i nie mają co dziecią do jedzenia dac, a ty się martwisz pierdołami.

Gość diamond11
Hej! ja tez zadaje sobie to pytanie jak w temacie. Jestem juz w pewnym wieku wiec dorobilam sie na tyle, aby moc sobie pozwolic na nienajtansze przyjemnosci. To nie powinno nikogo bulwersowac ani nawet interesowac. Nie lubie tych dziwnych usmieszkow kolezanek jak patrza na moje marki ubran itd. Lubie wchodzic na takie strony jak www.premiumpoland.com bo sa to strony dla osob takich jak ja. Pozdrawiam Was i trzymajcie sie!

E tam, myślę ze nie o bogactwo tutaj chodzi a o osobowość. Znam bogatych ludzi, którzy nie afiszują się kasą, są sympatyczni i mili, każdy ich lubi, bo są po prostu fajni. Może nieświadomie zachowujesz się tak,że innych onieśmielasz lub odstraszasz. Najlepiej zrób rachunek sumienia, popatrz na siebie z boku, a może nasuną Ci się odpowiednie wnioski.