Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooooszę o podpowiedź

pierwsza tabletka 3 tydzień a 11 godzinna przerwa

Polecane posty

Hej...wiem ,ze takich tematow są tu tysiące, jednak nie mogłam znaleźć podobnego przypadku. Zażywam tabletki anty , zapomniałam tabletki 11 godzin w 3 tygodniu , w ulotce jest napisane,zeby kontynuować ciągiem tabletki z nastepnego opakowania lub przerwać.... ale nie chciałabym przerywać,bo wtedy dostane okres na sylwestra a jade w góry a nie mogę kontynuować,bo nie uda mi się zdobyć kolejnego opakowania, w 2 dzień świąt już wyjeżdżam i wizyta u lekarza odpada. Poradźcie proszę,czy jak dokończe opakowanie bede mogła zażyć pierwsza tabletke nowego opakowania w 1 dniu okresu tak jakbym zaczynała całkiem od nowa?

Gość karp z glowa
a ja tam nie wiem o co ci chodzi... :O trzeba bylo nie zapominac :P

dzieki poprosze w takim razie kogoś kto rozumie , z góry dziękuje

Gość proszęę o pomoc
a może dziś ktoś pomoże?

ale o co konkretnie chodzi? spóźnienia nie było, bo zmieściłaś się w 12 godzinach (rozumiem, że masz tak w ulotce) więc dalszej bierzesz normalnie. średnio rozumiem, ale wywnioskowałam, że chcesz skończyć opakowanie normalnie, zrobić przerwę,ale nie czekać 7 dni do następnego tylko skrócić. jeśli tak, to ok, przerwę skrócić można, nigdy nie wydłużyć. zobacz jeszcze co masz w ulotce o tym skróceniu bo nawet nie wiem co bierzesz