Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczona pychicznie

Facet zniszczył moje życie-nie warto kochać!

Polecane posty

Gość ana. ana/
no tu masz racje.. to faktycznie mozna nazwac znęcaniem się. ;/ facet w ogole nie liczy sie z Twoimi uczuciami...

Ana...ana --->we wrześniu tego roku.

Gość dudududada
oferma-zamknij się

Gość ana. ana/
offerma.. akurat tymzdaniem tez nie wniosłeś/aś niczego pozytywnego. porzucenie to chyba najgorsze co mozna przezyć. w jednej chwili mozna stać sie emocjonalną kupą. gorzej wydostać sie z ego stanu.. potrzebny jest czas...

Gość dudududada
widac, ze gowniara jestes... lecz sie, kretynko. pewnie sie schlalas, i glupoty wypisujesz teraz. boze, dobrze, ze ty jestes baba na wystawe, a nie do zwiazku.

Gość ana. ana/
To juz trochę sie męczysz.. statystycznie ból przechodzi po ok roku. potem bedziesz załowała ze z nim byłaś i dałaś sie tak traktować. a innego faceta sobie pewnie nie wyobrażasz choć myslę ze na jego miejsce znajdzie sie wielu innych i lepszych

Gość dudududada
oferma-nie podszywaj sięgnoju, ana-to nie ja pisałam te bzdury powyżej

Gość dudududada
Autorka trafiła na wyjątkową męską gnidę, taką bez honoru. Jest z inna lae jej też nie daje spokoju, taka męska zawistna kurwa i manipulator a ona...daje się wkręcać i jeszcze mysli, że kocha.

Gość ty sie naucz czytac matoleee
" dudududada widac, ze gowniara jestes... lecz sie, kretynko. pewnie sie schlalas, i glupoty wypisujesz teraz. boze, dobrze, ze ty jestes baba na wystawe, a nie do zwiazku." dudududadua to do CIEBIE BYLO idiotko!!! i to nie podszyw offermy, tylko ktos inny opisal - JA. jestes KRETYNKA!!!!1 do spania!!!!

Gość dududududua obciagnij mi

Gość dudududada
"boze, dobrze, ze ty jestes baba na wystawe, a nie do zwiazku."--> strasznie to wsiurskie określenie..skąd jesteś? z jakiejś małej wioski, o której zapomniał świat? Pachnie mi tu wiochą na kilometr...:O

Gość dududududua moze ci pachniec
ale trafilo, nie? bo tak sie zachowujesz.

Gość dudududada
offerma----> kiedy ostatnio miałeś żywą kobietę w zasięgu penisa? Jak kiedyś wydzarzy ci się życie intymne to pogadamy.

"Autorka trafiła na wyjątkową męską gnidę, taką bez honoru. Jest z inna lae jej też nie daje spokoju, taka męska zawistna k**wa i manipulator a ona...daje się wkręcać i jeszcze mysli, że kocha." chyba mu dam to do poczytania -w tych zdaniach jest cała prawda zawarta.../:

i nie kłóćcie się...ja jedynie oczekuje konstruktywnych wypowiedzi, nic mi po słownych przepychankach.

Gość Autorko idz sie przespij
serio:( odpocznij troche, tej dudududdy tonie bierz powaznie, bo takich dzieci jest tu wiecej. a ona nie umie inaczej (albo on), pewnie sloma z butow wylazi i internet na swieta podlaczyli... a z offerma DA SIE POGADAC, jak sie jak czlowieka Go potraktuje. spij spokojnie, dobranoc:)

Gość dudududada
zniszczona psychicznie---> i znając ten typ to on ci z własnej woli nie odpuści....co się pozbierasz, to cie rozłoży..i tak w kółko. dopóki będziesz mu na to pozwalać...:O

Gość ana. ana/
mysle ze by go to nie ruszyło:p pasożyty nie wykazuja sie jaką kolwiek moralnościa;) autorko.. ile masz lat? Twoj eks ma 35... kurcze czy faceci nigdy nie dorastaja?! nie dość ze zero empati to jeszcze taaaki niedojrzały

Gość dudududada
Autorko idz sie przespij---> niestety oferma zna życie tylko teoretycznie a to za mało, aby udzielać rad..on moze tylko powiedzieć: dobranoc.

Gość on ma 35 lat.......
masakra..... daj sobie z nim spokoj...

Gość ta znowu swoje odpusc juz
@dudududada - pieprzona idiotko, odpierdol sie i wypadj stad... nudzisz zachwiana babo....naprawde...

Gość dudududada
ta znowu swoje odpusc juz--> pocałuj sie w zawrzodzoną dupę capie

Gość dudududada ty wiesz co
masz jakis problem ze soba chyba... czekasz, az ktos cos odpisze i musisz sie odszczekiwac????/ odejdz od kompa.... ty pewnie jestes z tryvh, ktore telefonu tez nie oderwa od ucha, tylko musza wciaz wzywac. idz juz, zapomnij o tym wszystkim.

Gość dudududada
żeby sie go pozbyć, powinnas pogadać z jego nową dziewczyna-że on przychodzi do ciebie, niech się wkurzy i mu zabroni.

Macie rację. Wszyscy! To prawda,że ten człowiek się nie zmieni-jestem tego świadoma.Zresztą to i tak nic by nie zmieniło, racja nie będę mu nic pokazywać do czytania. Niniejszym dziękuję Wam kochani za chęć pomocy.

Gość jak ktos nie ma co powiedziec
to sie zniza do wyzwisk. dobrze ktos powiedzial - duududduda jestes baba na wystawe, a najlepiej na ulice, a nie do rozmowy albo do milosci. coz..... takie jak ty tez zyja i zarabiaja w jedyny sluszny sposob:D

Gość dudududada
dudududada ty wiesz co---> czy tobie barszcz wigilijny zaszkodził? cwel jebany

Gość dudududada a ty masz rodzine
ze swieta przed kompem w nocy spedzasz?:D ja mam, dobrze sie bawimy teraz smiejac sie z ciebie:D wesolych swiat! autorko, nie daj sie! masz prawo do NORMALNEGO ZYCIA! znalazl sobie lepsza? NIECH SPIERRDALLA!!! dobranoc!

Gość nie ma nic do powiedzenia
to sie wyzywa.... typowe dla gimnazjalistek:D papapa dudududa, wesolych swiat:D

Gość ana. ana/
gadać z obecna dziewczyną eks? to chyba jest niewykonalne.. przynajmniej nie w takim stanie. po takim przezyciu trzeba zajac sie sobą. troche egoizmu sie przyda. Tylko Ty i Twoja przestrzeń. i mam nadzieje ze nie łudzisz sie ze on wroci?