Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczona pychicznie

Facet zniszczył moje życie-nie warto kochać!

Polecane posty

dudududada ...wiem , masz rację...jestem sama i czuję się jak w matni. Na Boga potrafię jeszcze kochać ale po tym co otrzymałam nie potrafię się zwyczajnie podnieść...już sobie nie radzę.

Gość dudududada
no kurwa, zupełnie cię ten facet rozłożył...ma inna dupe i jeszcze posuwa ciebie a ty gadasz, że kochasz...nie mam słów....kurwa, kurwa, kurwa

Do szczerze wspolczuje...dziękuję za słowa, to prawda że łątwiej rozstać się w kłótniach-przyznam się ,że sama wręcz zaczełam prowokowac te kłótnie aby się go pozbyc-lecz jakoś go to nie zraża, przychodzi w dalszym ciągu do mnie i korzysta z gościny. Czasem nie mam siły z tym walczyć a czasem...gdy sobie przypomnę, czuję się tak źle,że nie mogę się zabrać za nic pożytecznego. Jeszcze te jego słowa "nie wiem czy dobrze zrobiłem"-które ciągle powtarza, wciąż i na nowo! Po czym dodaje,że sprawy z tą drugą zaszły jednak za daleko.

dudadudaduda--->żeby było jasne to on mnie nie "posuwa", nie pozwalam mu się nawet dotknąć .

Gość dudududada
Po co zakładasz ten topik? Żeby się użalać? Ma inna, to niech spada. Zero spotkań, zero kontaktu. Robi sobie z ciebie jaja a ty jak szmata mu się dajesz...Po co tu piszesz??? Idż się lecz albo wypierdol go ze swojego życia pieprzona męczennico /

dudududada...dzięki, jakby jeszcze Twojej agresji i wyzwisk mi tu brakowało /:

Gość szczerze wspolczuje
a moim zdaniem , to ze mimo tych wywolanych przez Ciebie klotni nadal przychodzi,swiadczy o tym, ze nie zywi do Ciebie glebszych uczuc. Sama pomysl logicznie- jesli by Ci zalezalo na kims, a ten ktos sprowokowalby klotnie, to na pewno byloby Ci przykro i wcale tak ochoczo bys nie gnala znowu do niego. Sama nie mam latwej sytuacji, ale ja zaznaczylam granice ostro,mimo uczuc ktore jeszcze pozostaly niestety i na Twoim miejscu tez bym to zrobila- powiedzialabym ,ze to koniec i nie zycze sobie kontakty, a wiec lepiej zeby uszanowal moja decyzje, bo tak czy inaczej, drzwi otwierac juz mu nie bede.

Gość dudududada
offerma--> zajebiście szlachetnie z twojej strony ale mnie wkurwia taka postawa, wie , że ja ruchaja, płacze ale ruchac się daje. Gdzie tu możliwość pomocy takiej szmatce?

Gość rozwódka pierdoli jak baba
ciekawe CZEMU ROZWÓDKA? też nietrafiłaś, kretynko????? "nie ten to inny". pewnie, rozwódka TYLKO INNEGO MOŻE SOBIE SZUKAĆ. a niestety, jak ktoś kocha, to nie skacze z pizda na innego. glupia babo.

Gość dudaudaududu
chyba za duzo sie biogsu nazarlas, kretynko. idz juz spac.

Gość dudududada
jaka rozwódka? pojebało ci sie ?

Gość dudududada
offerma--> ty jednak straszny buc jesteś...chuja rozumiesz, więc zwal sobie i nie pierdol juz.

Gość szczerze wspolczuje
dudududada-----------> czytac nie umiesz ze zrozumieniem, czy jak? przeciez napisala, ze nawet nie pozwala sie dotknac, wiec o jakim ruchaniu ty czlowieku mowisz.Jesli chodzi ci o ruchanie w przenosni to zrozum, ze nie zawsze to taka latwa sprawa -czasem serce jedno ,a rozum drugie i z tego biora sie konflikty wewnetrzne. nie czytaj jak ci nie pasi.

Gość dudududada
cudowny jest szacunke do baby, która robi z siebie szmate i daje się robić w chuja facetowi, pogłaszcz ja i utul, zamiast dac kopa , żeby oprzytomniała. Ale ciebie offerma to wali, chcesz sobie tylko poczytac, jak inni dostaja od życia w dupę...a rada dla nich? od ciebie żadna gnoju.

Gość szczerze wspolczuje
offerma------> niestety sporo tu jest takich :O

dudududada...dla Ciebie widzę jest wszystko tak oczywiste i masz gotowe rozwiązanie na każdy problem. Wiedz, iż jestem Ci wdzięczna za wypowiedzi pomimo że wyzywasz mnie "szmatą"...a wszak mnie nie znasz. Myslisz,że nie próbowałam z tego wyjść? Poszłam do lekarza,żeby mi przepisał antydepresanty, byłam też u psychologa-lecz wspomnienia wracają jak bumerang...wracają tym chętniej gdy ten człowiek zjawi się w pobliżu. Do tego jestem uwikłana z nim w kredyt i prowadzmuy też wspólnie firmę od lat, więc teraz możesz sobie pojechać po mnie ile wlezie.

Gość dudududada
o ruchaniu psychiocznym piszę_nie napierdalaj na mnie, to nie ja mam zjebane życie i relacje z facetami.

Gość ana. ana/
ale egoista z Twojego eks. :( Napewno teraz potrzebujesz czasu. czasu dla siebie. wiec jedynym wyjsciem jest niespotykać sie z nim.. Jak serce Ci zmięknie to przypomnij sobie o tych bolesnych momentach ktore przez niego przezyłaś. i kopnij w dupę jak pojawi sie w Twoim progu... wiem łatwo mowic... ale innego wyjscia nie ma..

Gość dudududada
oferma-takich kutasów jak ty powinno się kastrować.

Gość dudududada
ana. ana/--> mądra rada, :)

Gość dudududada
za słaby bolek jesteś kutafonie

Gość ana. ana/
kredyt i firma?? hmmm ;/ to spotkania raczej nieuniknione. to jest jeszcze inna rada. albo wpadanie w wir pracy. albo znalezienie zajmującego zajecia. zainteresowania. moze jakas zmiana otoczenia. przemeblowanie lub zmiana fryzury. małe kroki ku nowemu. teraz masz czas dla siebie..

nie kłóćcie się proszę

Gość ana. ana/
duudda - wprowadzasz złą energie. a to iz użwyasz wulgaryzmów świadczy o braku kultury i ubogości słownictwa.. nie trac tu swojego cennego czasu.

Gość dudududada
ana. ana/----słońce, pisz z autorka, radz, i nie wchodz mi na odcisk. A szorstkie słowa są skierowane nie do ciebie.

Gość dudududada
a poza tym przyczep się an do tego palanta ofermy a nie do mnie.

ana ana ---dzięki, tak się składa że mam masę zainteresowań a od jakiegoś czasu zarzuciłam niektóre ważniejsze dla mnie, niezdolna do twórczego myślenia, działania...coś jak apatia mnie dopadło, mam nadzieję ,że to minie. Praca jest nieunikniona, wtedy nie myślę o tym wszystkim. Ostatnio kupiłam sobie parę nowych ciuchów.

Gość ana. ana/
nie są skierowane do mnie ale pisane na forum. wyzwiska zasmiecaja. a jezeli Ty nie masz chceci pomocy niepotrzebnie tu jestes. mysle ze nie zmotywujesz autorki topiku to zmian przez poniżanie..

Gość ana. ana/
nowe ciuchy to juz cos;) przynajmniej mi poprawiaja humor;) a dawno temu sie rozstaliscie?

Gość dudududada
ana---jej nikt nie zmotywuje, ona "kocha" i póki facet sam z sibie nie zostawi jej w spokoju, to ona bedzie cierpiec... Módly sie wię, żebyu gościowi znudziło sie w końcu znęcanie się nad nią psychicznie , bo ona tego sama nie przerwie.