Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczona pychicznie

Facet zniszczył moje życie-nie warto kochać!

Polecane posty

Gość dudududada
dudududada a ty masz rodzine--> zajebista rodzina, która w nocy czyta kafeterię...mnie by za taką familie było wstyd...ale cóż rodziny się nie wybiera a inteligencja jest wrodzona. Pozdrów rodzine, oby święta były u ciebie ciekawsze niż czytanie kafeterii..ale porażka.

Gość wyzywaj wyzywaj tylko to
ci zostalo:D:D:D:D:D:D:D a kafe czytamy PRZY OKAZJI tepaku:D buahahahaha. mozesz mnie wyzywac, ale NIC O SOBIE NIE MOWISZ, tylko SIE CHOWASZ TCHORZU:D:D:D:D:D:D:D ja nie mowie, ze wszyscy siedza, ale niektore nocne marki:D papapapappaa dzieciaczku:D powiedz cos O SOBIE!

Gość dudududada
ana. ana/--> ona nie ma własnej przestrzeni, skoro on ją wciąż nawiedza...rozpieprza ja psychicznie z każdą wizytą.

Gość dudududada
matko. jakby moja rodzina czytała kafeterię "przy okazji" świąt to zwątpiłabym w sens życia..no cóż współczuję...:O

"gadać z obecna dziewczyną eks?" ....?????? bynajmniej nie wyszłabym w życiu z takową inicjatywą. Co zaś do powrotu ana, to nie mam złudzeń-chcę jedynie się wyzwolić z sideł.

Gość dudududada
ok, nie wyszłabyś z taka inicjatywą ale miałabyś spokój, przestraszyłby sie i przestał wizytować. Własny interes jest najważniejszy,

Gość dudududada
Poza tym kto powiedział, że musisz go przyjmować??? Mów, że wychodzisz, że nie masz czasu, że masz gości...sama się dajesz ujaić.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
Ehhh ja powiem tyle ... jezeli na prawde sie kochalo to tak jest - ciezko zapomniec, odejsc-urwac kontakt itd nawet jezeli ktos cie zajebiscie rani :(

to nie w moim stylu...nachodzić nieznaną mi dziewczynę ,wszak to nie ona zawiniła.

Gość dudududada
niemniej jednak jak ty nie zadbasz o własne interesy to nikt tego za ciebie nie zrobi. Życie jest jedno i ten facet ci go nie zwróci.

dudududada: Poza tym kto powiedział, że musisz go przyjmować??? Mów, że wychodzisz, że nie masz czasu, że masz gości...sama się dajesz ujaić. Wiesz, czego ja nie próbowałam: nie odbierałam tel od niego, wykręcałam się od spotkań-uciekałam do koleżanek. Zamykałam drzwi a i tak wydzwaniał, stał na podwórku i gapił się w okno. Słowem ciężki z niego przypadek.

Gość ana. ana/
to wszystko jest do przepracowania w głowie... chyba najpierw musisz spac na dno emocjonalne zeby sie podnieść.. dziwne ze psycholog nie pomógł.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
jedyna rada - kupic sobie magnez na poprawe humorku, spotykac sie ze znajomymi jesli ich masz , no i koniec kontaktowania sie , musisz postawic stanowczo na swoim . Jezeli spotykacie sie sluzbowo to tylko sluzbowo krotko i na temat . Natomiast dobry news - jezeli konsekwentnie bedziesz tak postepowac - ide o zaklad ze w 2 miesiace sie przyzwyczaisz i zapomnisz o nim ;)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
ide zajarac papieroska i powspominac moich ex - ktorzy traktowali mnei jak ksiezniczke ,,,,ehhh to byly czasy

Gość dudududada
zniszczona pychicznie-----> straszny skurwiel ale musisz wygrać-dla siebie, tu chodzi o ciebie i o twoje życie. Nie odpuszczaj, bądż twarda, postaw sprawę jasno: tylko sp[otkania służbowe i żadne inne, taka jest umowa, tego sie trzymajmy.

Gość ana. ana/
magnez dziala na pamiec:) pozatym jest cholernie niezdrowy (sama chemia) nie polecałabym;) lepiej parę kostek czekolady albo seans kabaretów. a 2 miesiace to zbyt krotko by wyzbyc sie wspomien. ja dałabym rok na pozbieranie się. a planowaliście wspolną przyszłość? jak tak to bymbardziej trudno teraz zaczynac od nowa. ale wszystko jest wykonalne, tylko trzeba znac swoją wartość i walczyc o siebie..

Gość dudududada
poza tym wiesz jak jest-faceci reaguja tylko na brak kontaktu, casłkowity. Póki ma cie w zasięgu wzroku, jest mu dobrze. Niech poczuje, że stracił cię na zawsze, że nie ma możliwości powrotu...Zobaczymy-mopże wtedy się opamieta i wróci. Ale w obecnej sytuacji jak zgadzasz się na jego warunki, to jesteś na przegranej pozycji.

Ech...nie macie nawet pojęcia jak bardzo pomogliście mi...bardziej niż pani psychiatra, która (choć był mój pierwszy raz u takiego lekarza) opowiadała mi swoje problemy zaś słysząc moją opowieść co rusz mi przerywała, twierdząc że nie wyglądam na załamaną :(...ale to temat na inna dyskusję.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
nie wiesz ze kazdy psychiatra jest krejzii :)

Gość dudududada
bo my znamy zycie z doświadczenia a pani psycholog tylko teoretycznie:) Trzymaj sie i nie dawaj:) TY jesteś tu najważniejsza:0 Pamietaj o sobie:) Powodzenia i dobranoc

"a planowaliście wspolną przyszłość? jak tak to bymbardziej trudno teraz zaczynac od nowa. ale wszystko jest wykonalne, tylko trzeba znac swoją wartość i walczyc o siebie.. " Ana odsyłam do pierwszych moich postów.

Gość ana. ana/
no tak bo większość ppsychologów idzie na studia aby wyleczyć sie z własnych problełow;) moze sprobować u innego i z dobrą renomą. i skup sie na zaletach bycia Panią siebie, bez tego drania;/

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
jak mozna kogos tak dolowac? buahaha chyba nie byl to zbyt fajny psychiatra skoro ktos przychodzi z takim problemem a on jescze poglebia ten stan :|

Dziękuję Wam:**** Kochani.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
moim zdaniem sentencja czas leczy rany i co z oczu to z serca jest w 100% trafione

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
slodkich snow, wyspij sie i od jutra zaczynasz terapie ;) badz dzielna

Gość ana. ana/
Autorko,, Ty to chyba masz dobre serduszko:) za dobre dla niego. wiec moze tak miało być... nie wiem czy ktos jeszcze wierzy w przeznaczenie;) ale ja tak. i nic sie nie dzieje bez powodu. moze czeka Cie lepszy czas i lepszy ktos.

"ty to chyba masz dobre serduszko" Ana to moja pięta Achillesowa ... moje przekleństwo. Rozpracowaliście mnie lepiej niż niejeden psycholog;)...teraz rozumiem skąd się bierze tyle osób na cafe.... Dobrej nocy:*

Gość dududududauda wiesz co
GOWNO WIESZ O FACETACH:D:D:D:D:D:D gratulacje. :D wymadrzasz zie, a jak bedziesz w takiej sytuacji kiedys -A BEDZIESZ, ba na razie widac, ze jestes SAMOTNA i sie tylkio produkujesz -cto wtedy sama sie bedziesz zalic na kafe. a takiej chorej malpy to nikt nie zechce... powodzenia!!!!!

Witam ponownie Chciałam raz jeszcze podziękować wszystkim- to całkiem dobry prysznic dla mnie bym mogła siebie zobaczyć z boku.