Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panienka niczym wisienka

Bardzo jasny podkład - POMOCY!

Polecane posty

Gość prosze barrrdddzzzoooo
vichy flexilift odcien 15 opal

Gość odwrócone do góry nogami
też mam bardzo jasną cerę. Stosowałam loreal thru match (czy jakoś tak), rouge benny rouge - ciężko dostępny w Polsce i strasznie drogi, i Retinol - ten to z kolei bardzo tani, trochę tandetny, ale jasny i to jego plus. Teraz zmądrzałam i nie stosują podkładów, pudrów itd. Mam 23 latka i tylko moja cera na nich cierpiała. Chcesz zadbać o buzię to ją pielęgnuj a nie maskuj. Ja dobrałam sobie w końcu dobry krem. Zawsze panie w drogeriach polecały mi nawilrzający...aż pewnego razu ktoś polecił mi półtłusty. Dopiero ten krem jest dla mnie, bo mam raczej suchą skórę. Kupiłam Perfektę DAXA z miodem i mlekiem półtłustą , fajnie nawilrza, dodaje blasku cerze i do tego bazę silikonową z kaszmirem pod podkład też z daxa. Buzia jest super zadbana bez podkładów. Poszukaj czegoś do pielęgnacji dla siebie. POZDRAWIAM

pharmaceris delikany fluid intensywnie kryjący - jest bardzo jasny i bardzo dobry jakościowo - polecam. Poza tym gosh x-ceptional wear jasne odcienie, prawie białe ma orifame -ale mi nie spasowały

Gość bnzgn
everyday minerals ma jasne podklady