Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

wigilijne wypowiedzenie z pracy pomocy!

Polecane posty

Witam mam pytanie jestem z w szoku wczoraj gdy zamykalismy sklep przyjechal szef i dal mi zwolnienie z 2tyg wypowiedzeniem umowe mialam na czas okreslony do 2016r on nie podal zadnej przyczyny wreczyl i wyszedl co mam zrobic mam jakies prawa?

Gość no tak masz................
masz prawo zachować milczenie, bo wszystko, co powiesz może być użyte przeciwko Tobie :P a btw... niezły prezent Ci na święta zrobił, drań :/

kazdy ma prawo rozwiązać umowę, ale Ty masz prawo sie odwołać...poprosić o uzasadnienie...swoją drogą to faktycznie dobry moment wybrał skubaniec :O...

Gość vallentinka
podobno jest takie cos ze nalezy sie odprawa w zaleznosc ile pracowalas ale malo kto o tym wie

Gość romanek
jak pisalas zamykalas sklep.... wykorzystal przez swieta i wywalil skur.... jesli mialas w umowie o prace ze rozwiazanie moze byc z 2 tyg wypowiedzeniem to lipka... zostalo Ci szybie zajscie w ciaze jesli masz z kim...

Gość adwokat diabla.
Pamietaj ze niepodanie pracownikowi zatrudnionemu na czas okreslony przyczyny wypowiedzenia nie zwalnia pracodawcy z obowiazku wyplacenia odprawy pienieznej,jezeli rozwiazanie nastapilo z przyczyn niedotyczacych pracownika 50/3kp

Gość ilona.wawka
Mialam podobna sytuacje tez zemna tak zerwal umowe szef nie podal przyczyny mozna od niego cos wyszarpac ale ciazko. Moze masz jakis haczyk na niego? Sanepid lewe ksiegi faktury nagrania avi:D wykorzystaj wszytsko i nie badz dobra dla kolezanek z pracy bo one zrobily by to samo

przekrety byly jak w kazdej firmie lewe zeszysty z godzinami pracowalysmy po 6-7 dni w tygodniu po 8 h w niedziele 12h.ON sobie przyjol kogos nowego z rodziny jego znjaomej a mnie zwolnil tak poprostu

Gość Trzaskacz klapą
on ciężko pracuje zarabia na chleb więc miał prawo