Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgiełka otóż to

wiem że jestem inna od innych , i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość blackpearl20
ja muszę przyznać że też miała spory kryzys wiary, ale nie poddałam... wyjechałam z Wa-wy i zaczęłam (poniekąd już w zwątpieniu) w tym roku studia teologiczne w Krakowie! Pomimo że nie mam teraz zupełnie na nic czasu (bo to mój drugi kierunek) nie żałuję... księża są niesamowicie inteligentnymi ludźmi! I powoli wracam na właściwe tory :)

Oj tak, niektórzy księża są bardzo inteligentni. Taki jeden uwiódł moją znajomą, bardzo religijną osobę (ona kiedyś była moją dziewczyną, ale dawno temu). I teraz od ponad 3 lat ona do niego jeździ na plebanię (to proboszcz małego miasteczka jest) i tam nocuje. No i uprawia z nim seks. Podobno oboje się kochają. Podobno. :P :) Kilka razy próbowała to przerwać, ale jej się nie udało. Pewnie dzięki "pomocy" tego księżulka.

Gość Aa.Ty on ona ono.Czy my
Kiedys w objawieniu Bog powiedzial, zebysmy nie wyzywali ksiezy, gdyz ... ( zapomnialem ) Chodzi o to, ze powinnismy sie za nich modlic, zeby ich nie kusily np: "KOBIETY". Ksiadz tez czlowiek i moze wpasc w pulapke grzechu.Nie warto od razu ich oskarzac. Bylo jeszcze cos takiego, ze: " Ludzie obwiniaja ksiezy, ale nigdy sie za nich nie pomodla". Cos w tym jest i wszystkim trzeba pomoc.Mysle, ze ksiadz tez potrzebuje wsparcia, lekkiej pomocy, by mogl pomoc innym. O ksiazach bylo z poczatku tematu.Nie chce mi sie czytac wszystkiego, wiec odpowiadam na niektore twoje wypowiedzi. Co do slodyczy... U mnie prawie wszyscy jedli w wigilie