Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssru

meridia czy zelixa, co wybrac?

Polecane posty

Gość sssssssssssssru

zdecydowalam sie kupic, ale nie wiem co wybrac, niby zelixa ma ten sam sklad a jes tansza ale jkos nie chce mi sie wierzyc macie z tym jakies doswiadczenia?

Gość Maaagda2
Donka slicznie chudniesz! Zazdroszcze i gratuluje! :)

Gość wybrać basen

Gość BINAAA
JA BRALAM JEDNE I PO JAKIMS CZASIE DRUGIE .... KATASTROFA !!!! SCHUDLAM,ALE MAM TAK POTEZNE JO-JO ZE JESTEM ZALAMANA :(:(:( NIE WIERZE JUZ W TABLETKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAAAAK,ONE POMAGAJA WYTRWAC W GLODZIE ALE PO NICH JEST TAKIE JO-JO Z NAWIAZKA ZE NAPRAWDE NIE WARTO!!!! NA SZCZESCIE ZDROWOTNIE NIE MAM ZADNYCH SKUTKOW UBOCZNYCH ... JEDYNA POCIECH NAPRAWDE,ZJADLAM DUZE ILOSCI TYCH TABLETEK AAAACH....

ja choć bym chciała sprawdzić jedno lub drugie to nie mogę bo to na recepte a lekarz teraz przy mojej wadze tego mi nie wypisze a jak jest głód to najlepiej jeść błonnik z jogurtem popić wodą

Gość BINAAA
a dlaczego ci nie przepisze ?? jestes chora na cos..

nie jestem zdrowa tylko , że ja schudłam już 16 kg przez 6 mies( akurat w tedy co byłam to było 6 miechów ) i doktorka mi powiedziała , że duzo schudłam to jak teraz bym do niej poszła po wspomagacz to nikłe szanse na cokolwiek

Gość BINAAA
aha... a mozesz napisac jak schudlas tak szybko !?

na początku bałam CLA CLARINOL 1000 przez 2 mies duzo cwiczyłam co codziennie po godzinie , jeździłam na wakacjach co drugi dzień na rowerku po 10 km , odstawiłam słodzenie i słodycze paluszki chrupki nie jem w ogóle chleba tylko pieczywo wasa dieta moja to 1000-1200kcla oj dużo by tu pisać wielkie wyrzeczenia robiłam ale schudłam jem 2 posiłki 2 owoce i duzo wody

Gość BINAAA
podziwiam i gratuluje wytrwalosci :):):) jeste dla mnie WIELKA !!! zycze powodzenia w dojsciu do celu :) pozdrawiam Cie Swiatecznie

Gość BINAAA
taaaak wiem,ale wsparcie tez jest wazne:) ja nie mam sily juz chociaz baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo bym chciala :) musze psychicznie sie najpierw przygotowac

dasz rade na pewno ja mogę dołączyć do ciebie bo mam do stracenia 4/5kg a w kupie siła i raźniej więc będziemy się tu codziennie wieczorkiem spotykać i będziemy opisywać co jadłyśmy ćwiczyły i damy rade będziemy się wymieniac dietami , i będzie ok

Gość BINAAA
bardzo Ci dziekuje :* mysle ze na poczatek musialabum miec jakies wspomagacze ! musze poszukac jakichs tabletek ... nie dam rady bez tego

ja crałam CLA CLARINOL 1000 przez 2 miechy i wiecej nie brałam zastanawiam się nad kupnem octu jabłkowego ale po po weekendzie a czy kupie nie wiem

Gość BINAAA
bralam ocet :) na mnie nie dzialal :( cuda bralam !!! wszystko to sciema i jojo

Gość gym_nic
Witam, mam do sprzedania meridie 15 -60 kapsułek . Cena za 30 kaps.- 120 zł plus koszt wysyłki. Sprzedaje zapas po mojej kuracji . Lek zakupiony został u nas w polskiej aptece ,firma ABBOTT ,data wazn. 2012r. e-mail: ann_1984@wp.pl