Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkasingielki28l

Matka 28letniej singielki

Polecane posty

Gość matkasingielki28l

Jestem matką 28 letniej córki, która jest singielką (pracującą). Piorę, prasuje, gotuje i już mam tego wszystkiego dosyć. Co zrobić aby wyprowadziła się z domu. Już najwyższy czas. Do domu się nie dokłada - zezwalam na to pod warunkiem, że zbiera na mieszkanie. Zaznacze, że relacje mamy normalne. Nie jestem nadopiekuńcza. Staram się zrozumieć, że na rynku nie jest łatwo, że ceny mieszkań są horrendalnie wysokie, ale inni sobie jakoś radzą.

Gość nie rozumiem czemu
ty pierzesz, a nie pralka - no i preciez nie musisz prasowac jej ciuchow? Gotowac mozecie na zmian. albo kazda sobie. Jakos nie widze dramatu.

A gdzie mieszkacie? W mieście, czy na wsi? Córka jest taka, jak ją wychowałaś. Do siebie miej teraz pretensje, że stała się egocentryczką. Może nie jest za późno? Porozmawiaj z nią i ustalcie podział obowiązków.

Gość podziel obowiazki i po
sprawie, jesli zgodzilas sie zeby mieszkala z toba zeby mogla uzbierac sobie na mieszkanie, to czemu teraz robisz z tym klopot? samemu bardzo trudno uzbierac kase lub wziac kredyt na mieszkanie

Gość Ja mam 29 lat tez mieszkam z
mama - tylko, ze... - mieszkanie jest moje - mama nie placi rachunkow (ani za srodki czystosci) - ja pracuje 10-12 godzin dziennie - sama robie zakupy - sprzatam Bede brutalna: kto powiedzial,ze Ty musisz zapewnic mieszkanie corce (Ty ja utrzymujesz - to tak jakbys dawala jej pieniadze na mieszkanie) a ona Ci nawet nie pomaga. Kto powiedzial ze kazdy ma miec swoje mieszkanie? Ludzie wynajmuja je i jakos zyja. Dla Twojej corki czas najwyzszy stanac na wlasne nogi. Daj jej 3 miesiace na wyprowadzke.