Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xShawtyX

co sądzicie.

Polecane posty

Gość xShawtyX

mysle nad tym by zamiescic pewne ogloszenie na stronie mojego miasta w dziale sex sponsoring. jestem dziewcia :O i szukam pana ktory by mnie rozdziewiczył :) max 35 latek :P sama mam 20 :( wstydze sie tego ze jestem dziewicą tym bardziej ze mam faceta z ktorym chce wspolzyc.. ale on mysli ze jestem doswiadczona w tych sprawach :( nie chce zeby wiedział iż jestem dziewica, chce sie trochę podszkolić w tych sprawach :) :( wiem wiem ze to dziecinne i chore ale inaczej nie da rady :( aha i jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną i lekko niesmiałą :) ale tylko na początku :) . mam 168 cm , waze 52 kilo :) mam blond włoski naturalne , niebieskie oczka i sliczny usmiech :)

Gość upadły temat jak nic
i chce zostać kurewka, powinnaś dodać

Gość xShawtyx
po porstu za długo z tym zwlekałam :( teraz mi jest wstyd, czy myslicie ze znajdzie sie jakich chętny Pan?

Gość Nauczyciel Pokory
Nie masz się czego wstydzić... bycie dziewicą ma swoje wielkie plusy... często faceci pragną być tymi pierwszymi;)) Niczym się nie przejmuj, po prostu powiedz o tym swojemy chłopakowi, a jeśli jest tego wart, to no problemo.... Sam z chęcią bym skosztował...

Gość xShawtyx
ja jednak sie tego wstydze :( mam juz dosc jak moje kolezanki opowiadaja o sexie a ja nic na ten temat nie moge powiedziec. i tak sobie mysle zeby z kims to w koncu zrobic i miec to juz za sobą :P

Gość xShawtyx
teraz juz za pozno nie odkrece tego co powiedziałam facetowi :( on mysli co mysli z reszta ja nie wygladam ani nie zachowuje sie jak dziewica a jednak :O:O:O

Gość xShawtyx
tak czy siak zrobię to dopiero po nowym roku :( a tak chciałam zaszaleć :( z reszta fececi to faceci,,, wiem ze on nie jest odpowiednim ale na takiego nie trafiłam a juz czekać dłużej nie mogę ..

Gość Nauczyciel Pokory
Zrobisz jak uważasz. To twoje życie, twoje ciało, które pewnie sam z chcęcią bym odwiedził,zeby nie napisać inaczej. Ale co ci moge poradzić to nie popełniać zbyt pochopnych decyzji, a jak napisałem. zrobisz jak zechcesz...

Gość xShawtyx
Ta decyzja na pewno nie jest pochopna, długo o tym myślałam..i jestem zdecydowana...w sumie nie widzę nic w tym złego , mysle ze dziewictwo jest przereklamowane

Gość xShawtyx
klikłam :)

Gość xShawtyx
kliknęłam :)

Gość tomek.kornik
hej ja jestem zainteresowany mam 34 lata. Chciałbym być delikatny dla ciebie i wprowadzic jak tylko mozna najdelikatniej w swiat kobiet przezywajacych wpelni zaspokojenie z seksu. Napisz do mnie tomek.kornik@gmail.com

Gość xShawtyx
a skad jestes?

Gość xShawtyx
Rzeszów, troszkę daleko... muszę szukać dalej :)

Gość xShawtyx
no nieby nie....:P ale ja myslalam o kilku spotkaniach zanim z tym kimś zdecyduje sie isć do lozka :) a nie tak przy pierwszym spotkaniu, woalabym Cibie poznać, porozmawiać.. a wogole co o mnie sądzisz? trochę przeginam według ciebie???

Gość xShawtyx
W sumie to już spadam :) jutro też tu zaglądne :)

Gość xShawtyx
nie działa, bo już usunęłam to zdjęcie :)