Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tak jest

Dlaczego faceci są tak puści i patrzą tylko na wygląd a sami są brzydcy?

Polecane posty

Gość bo tak jest

Chcą mieć ładne dziewczyny, gadają o swoich wymaganiach a sami są brzydcy. Wkurza mnie to.

Gość cccholercia jassssna
Eee, niektórzy brzydcy są całkiem przystojni. Patrz House.

Gość ot i napisalem
nie wszyscy patrzą tylko na wygląd

Noo, fakt. Choć ja nie odczuwam tego tak bardzo. Zauważyłam też, że chłopaki nie lubią rozmawiać z brzydkimi dziewczynami. Moi bliżsi znajomi to 3/4 chłopaków, ale podejrzewam, że nie chodzi o wygląd w moim przypadku.

Gość Jaszczur
Mylicie dziewczyny pojęcia -są tylko zadbane i niezadbane kobiety, wielkość biustu, tyłka i nogi to kwestja gustu. Mój kolega uwielbia puszyste, jak dziewczyna ma dużą pupe to jest w niebie. nie trawi za to niedbających o siebie kobiet. Zazwyczaj brzytkie to te co ubieraja się dla koleżanek a nie dla facetów. a potem płacz

Gość skoro chcecie byc nazywane
PŁCIĄ PIĘKNĄ, to o siebie dbajcie. a jak nie - to sie puszczajcie.

Gość bo kobiety poza wygladem
nie maja nic do zaoferowania

'bo kobiety poza wygladem nie maja nic do zaoferowania' przesadziles. wiekszosc kobiet to prozne panny, zgoda. ale zaloze sie gdybys porozmawial ze mna na temat historii albo sztuki to bym cie zmiotla po paru zdaniach. mezczyzni tez wielkiej wiedzy nie maja, czesto jest plytka i powierzchowna, i tez trudno znalezc wsrod mezczyzn kogos na poziomie.

Gość hehehehahaha
co do demota indywidualizm - nosorożec, bo w pozostałych jest litera "k":D A tema idiotyczny, każdy ma swoje wymagania i żadną nowością nie jest, że od kobiet mężczyźni wymagają piękna. A od mężczyzn? = Kobiety wymagają wszystkiego, pieniędzy, klasy, wyglądu itp. itd. (długa lista)

Gość podszyw offermy
ale Ty jesteś wyjątkowa depesz 🌻

Gość nudne przechwalaaaanie sieeee
" depeche15 'bo kobiety poza wygladem nie maja nic do zaoferowania' przesadziles. wiekszosc kobiet to prozne panny, zgoda. ale zaloze sie gdybys porozmawial ze mna na temat historii albo sztuki to bym cie zmiotla po paru zdaniach. mezczyzni tez wielkiej wiedzy nie maja, czesto jest plytka i powierzchowna, i tez trudno znalezc wsrod mezczyzn kogos na poziomie" coż za skromnosc PANI 16-latko:D ZMIOTŁABYM! Zmieść to możesz podłogę... a zmiaotłabyś w tym temacie kogoś, Pani Dorosła, zajebista, dojrzewająca i wszystkowiedząca??? hahahahhaa, no, pokaz co potrafisz powiedziec, napuszona dziewczynko. oto depeche15 najmadrzejsza: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4319047&start=120

pomaranczko, na kafe pozwalam sobie okazyjnie uzywac kolokwializmow poniewaz wychodze ze slusznego, mysle , zalozenia iz nie ma sensu w luznej rozmowie wyslawiac sie przesadnie inteligentnie. :) ale ty to juz chyba za siebie nie mozesz, caly czas sie mnie czepiasz, wyluzuj troszke ;)

Gość no przecież są święta każdy
sobie jaja robi depeche15:D wyluzuj troszkę;)

Gość this is it.
Ja chcę ładną dziewuszkę

Gość ja od mężczyzn też
wymagam piękna, a raczej przystojności i do brzydali nawet nie podchodzę. Mężczyzna MUSI być przystojny.

Gość DEMOT indywidualizm
tam nie pasuje kłóko! bo w każdym innym obrazku jest litera "R"

Gość Nie prawda
Nie powiedziałbym że tylko na wygląd na ich inteligencje również. Mężczyźni nie lubią puszczalskich i głupich dziewczyn. Przynajmniej ja takich nie lubię. Ja lubię mądre i fajne dziewczyny. Nie chciałbym, żeby moja żona była głupia i się z kimś puszczała nawet gdyby była najpiękniejszą kobietą świata. Wolalbym żeby była trochę może i brzydsza ale mądra i fajna i wierna mi. Na pewno puszczalskiej żony bym nie chciał ani głupiej i pustej.

Gość Nie prawda
Oczywiście chciałbym ładną mieć dziewczynę, ale nie chciałbym mieć jej głupiej. Więc jeśli wy kobiety żyjecie w przekonaniu że wygląd jest dla nas najważniejszy to się mylicie.

Gość gość
Życie. Ładniejsze nie chcą brzydkich, więc kojarzą się po "inteligencji" z babami. I tu decydują walory tych brzydszych bab - wielkość cycków, d**y, sexi ubiór i czy szybko d**y daje.

Gość gość
Bo kretynko oni mają inne zalety, a wy poza urodą nie macie niczego do zaoferowania... proste i logiczne :P

Gość gość
Jakie? ;) znam też takich facetów niemających nic do zaoferowania i z wyglądu słabo.

Gość gość
" Mężczyźni nie lubią puszczalskich dziewczyn" :D dobre Oni je wręcz ubóstwiają.

Gość gość
Jeżeli facet nie ma innych zalet to nie zarywa, proste, nie wiem o co masz pretensje :D ...jeżeli mają to największe szkaradztwo poderwie zdrową d**ę, będą się ustawiały w kolejce :P

Gość gość
Nie jest tak do końca. Ilu to takich "jestem bogaty, mądry nie mogę znaleźć dziewczyny"? Dużo.

Gość gość
Nie im oceniać swoje zalety, to że sami się uważają za mądrych o tym nie świadczy, co do bogactwa to przyciąga ograniczone kobiety, a to z góry jest skazane na porażkę i późniejsze biadolenie :D

Gość gość
Zapamiętajcie sobie, facet nie wymaga od kobiety inteligencji wybitnej, ale wymaga lojalności, wierności, sympatii, czułości, troski, zwyczajnej przyjaźni :D