Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zj

PROSZE O RADE!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zj

sluchajcie, poznalam jakis czas temu chlopaka, juz teraz jestesmy razem ale to jeszcze bardzo swieze wszytsko jest.. i mam maly problem. chodzi o to ze on jak wiekszosc ma konto na naszej klasie... i ma tam kilkanascie zdjec.. na polowie z nich jest z jakimis dziewczynami a reszta co prawda bez dziewczyn ale glupie sa te zdjecia:/ jak mu zwrocic na to uwage?.. jesli chodzi o te dziewczyny to nie jest jkas zazdrosc z mojej strony.. narazie chyba za malo nas laczy zebym byla o to zla.. poprostu uwazam ze z szacunku do mnie powinien te fotki usunac... a te pozostale glupie zdjecia.. ehh.. co mam robic?

Gość zj
nie bede mu nic usuwac.. sam to powinien zrobic..:/ a jak powiem... to ehh.. nie wiem czy nie jest na to za wczesnie.. wyjde na jakas zazdrosna histeryczke a wcale tak nie jest

Co Ci przeszkadzają jakieś tam zdjęcia. Jak mu zaczniesz naprzykszać to się na Ciebie wypnie. Jak sam na to nie wpadnie że przegina tzn. że dupek.

Gość zj
no wlasnie nie chce mu sie naprzykrzac.. ale to chyba nie znaczy ze mam wszystko tolerowac i czekac az on sam wpadnie na to ze przegina..

Gość zj
ktos ma jakis pomysl? co mam zrobic?