Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_mi_86

on nie chce dziecka !!!!!!!!

Polecane posty

Witam Mam cudownego faceta, jestem z nim 5 lat, ja bardzo chciałabym dziecko a on nie chce o tym słyszeć Oszukuję go mówiąc że biorę tabletki i tym on godzi sie na sex bez zabezpieczenia ale zawsze kończy na zewnatrz, i wtedy kiedy kończy ja zazwyczaj pod jakimś pretekstem idę do lazienki i jeżeli kończy na brzuchu to próbuję zebrać spermę i próbujmę ją wepchnąć do środka, wiem że to straszne ale ja tak bardzo pragnę tego dziecka:(

Gość Do you like someone lick your
You idiot !

Gość I am so sorry for you
a pytalas dlaczego nie chce dziecka?

bo twierdzi , że jest za mlody że jeszcze nie jest gotowy, a ja czekam jak głupia od 2 lat, kiedy zmieni zdanie, więc postanowiłam wziąść sprawę w swoje ręce

Gość gfhkkl
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość tak mysle
jakbys byla z moim facetem to by ci poweidzial ze to byl gwalt.... ja mam wlasnie taka sytuacje ze on nie chce i ktoregos pieknego dfnia powiedzialam mu ze sobie "sama zrobie" a on ze jak tak to ........reszte znasz...

Gość rosołek -
a nie myślałaś żeby zmienic po prostu faceta ? Skoro nie chce tego dziecka - a Ty mimo wszystko je " sobie zrobisz " jaka jest szansa ,ze on sie ze wszystiego nie wycofa albo będzie takim tatusiem na " pół gwizdka ?

Gość no mozesz mozesz
a potem ci kopnie w dupe i zaczniesz zakladac topiki jak wydebic alimenty i jaki to facet chuj :O a sama jestes zwykla szmata

nie, nie myslalam, ponieważ on jest cudownym facetem, a jesli jakimś cudem mi się uda... a on mi powie ze nie chce ze mna być to przynajmniej zostanie mi jakaś jego częśc, ale napewno by mnie nie zostawił.....

Gość rosołek -
na pewno to trzeba kiedyś umrzeć dziwię sie ,ze masz dla siebie tak malo szcunku ,zeby sie uciekać do takich " sposobów " ale to Twoje życie i jakby co Ty poniesiesz konsekwencje , no i dziecko

Gość Juusefff
To niemożliwe, aby takie idiotki chodziły po tej pięknej ziemi.

Gość co za babon straszny
>On jest cudownym facetem a ty jesteś pieprzoną oszustką która go wrabia w coś, czego nie chce.

Gość werwerwe
naciągnąć go chcesz na dziecko - żałosne. mam nadzieję, że kopnie cię kiedyś w dupę.

jego wybór, jego prawo. Jak chcesz dzidziusia to poszukaj sobie takiego faceta, co też tego pragnie. Na jego miejscu kopnęłabym cię w tyłek jak tylko bym się dowiedziała o twoich podłych manipulacjach. Unieszczęsliwisz albo jego (jeśli z poczucia obowiązku z tobą i z dzieckiem zostanie) albo to dziecko, bo będzie miało tatusia "dochodzącego", A wszystko dla zaspokojenia swojego widzimisię. Nie słyszałaś o tym, że decyzję o rodzicielstwie podejmuje się wspólnie? Zostaw go, poszukaj sobie takiego, co też pragnie dziecka - wtedy będzie fair.

nie potrafie go zostawić bo go kocham, to on mial jakieś niepewnosci, zostawiał mnie juz 2 razy, może w koncu to dziecko połączyłoby nas jakoś razem

"może w koncu to dziecko połączyłoby nas jakoś razem" Nie chcę Cię obrazić, ale to głupie myślenie.

Gość rosołek -
owszem - połączy Was . Alimentami masz 14 lat ? bo Twoje myślenie na to wskazuje.

mam 23!!! i poprostu pragne dziecka.....wiem ze jezeli bym byla w ciazy to bylby dla niego szok ale cieszylby sie.. poprostu mimo ze zadecydowalam za nas obojga to wiem ze kochal by to dziecko ponad zycie:(

Gość rosołek -
ciekawe skad to wiesz ? Myśle ,ze czujesz presję ,bo koleżanki zachodza w ciazę , albo juz mają dzieci , ludzie sie zaręczają , pobierają A Wy tkwicie w martwym punkcie , więc postanowilaś sama " popchnąc sprawy " Oj , dziewczyno - zrobisz jak zechcesz - ale przygotuj sie na niemilą niespodziankę

A jesteście już po ślubie? Albo po zaręczynach? Jeśli żyjecie na kocią łapę, to jest bardzo duża szansa, że po zajściu w ciążę od Cię po prostu porzuci. A jak się dowie (domyśli), w jaki sposób zaszłaś, to Cię znienawidzi. A najbardziej pokrzywdzone będzie to dziecko, które tak bardzo chcesz. Jesteś wyrodną i egoistyczną kobietą (przyszłą matką) - myślisz TYLKO o sobie, a nie o innych! :(

Gość rosołek -
i dziecko możeby pokochal -czy Ciebie - to juz osobna kwestia , skoro juz sie 2 razy rozstawaliście i to z jego inicjatywy .

>nie potrafie go zostawić bo go kocham Ale oszukać go, postawić przed faktem dokonanym - potrafisz. Dziwna ta miłość. >zostawiał mnie juz 2 razy, może w koncu to dziecko połączyłoby nas jakoś razem aaaaa to o to chodzi... paniena sobie wydumała że w ten sposób faceta usidli :-D Nie mam więcej pytań - myślałam że to wyrafinowana oszustka a to po prostu zwykła nawina idiotka:-D

Gość rosołek -
ona nie chce dziecka - tylko chce tego faceta zatrzymać . Myśli biedna że ona pierwsza to wymysliła . Dziewczyno , dziecko - może i pokocha - ale Ciebie ? - to już osobna kwestia ,skoro juz sie 2 razy rozstawaliście i to z jego inicjatywy .

Rozumiemy znacznie więcej aniżeli tobie się wydaje - czujesz silny instynkt macierzyński i koniecznie chcesz mieć dziecko z tym facetem, bo to "dobry materiał na męża i ojca" - całe rozumienie. Jak byś się czuła, gdybyś to Ty nie chciała dziecka, a facet w jakiś sposób by do tego doprowadził?

on poprostu zachowuje się jak dziecko, boi się, ale wiem ze gdyby dziecko się pojawiło to cieszybly się :(