Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_mi_86

on nie chce dziecka !!!!!!!!

Polecane posty

tak najlepiej tylko wrzucić od najgorszych, dlaczego każdy broni jego? a nik nie rozumie mnie? i tego co ja czuje?

Gość bo to co chcesz zrobic
jest po prostu nieetyczne!!! skoro dla ciebie wazniejsze jest posiadanie dieciaka niż facet i bycie fair wobec niego to szkoda gadac. rozwiazanie jest jedo - albo odpuscisz sobie takie beznadizejne gierki albo odejdziesz od niego i znajdziesz sobie "samca do zapladniania".

Nie dziw się takiej reakcji, bo jest ona adekwatna (może w co niektórych przesadzona) w stosunku do tego, co planujesz zrobić.

Jak czytam takie topiki to myślę nad jednym-Dlaczego każdy sądzi ze miłość to zapładnianie i wydawanie na świat młodych? Odpowiedz mi co on ci takiego zrobił ze chcesz w ten sposób zmarnować mu życie? Sądzisz że go uszczęśliwisz? Skąd ta pewność? Nie rozumiem skąd w co poniektórych babonach taka wścieklica? Czy sądzisz że dziecko to materiał do badań-może się uda a może nie? Czy ty raczej sądzisz ze nie ma innego wyjścia tylko one happy family? A co jak się nie uda? jak zrujnujesz mu życie? Będziesz ciągać go po sądach-alimenty,zniszczysz w oczach rodziny? Czy może przyznasz się jaką byłaś zakłamana larwą? podejrzewam ze nie.A może za kilka lat powiesz dziecku-"Mamusia zdjęła cie z brzucha i wetknęła sobie do pochwy paluszkami bo tatuś nie chciał wierzyć w perfidne kłamstwa co do pigułek"... Za co aż tak go nienawidzisz? Nie, ty twierdzisz ze go kochasz-wiec pozwól mu znaleźć kobietę,taką która nie potrafiłaby mu kłamać i to w tak ważkiej kwestii,pozwól mu być szczęśliwym z kobieta która naprawdę obdarzy go uczuciem(bo ty jak na razie widzisz w nim odpowiednie geny-nie człowieka)! A ty znajdź sobie faceta który cię zapłodni i oboje będziecie szczęśliwi!

Autorko - Ty masz dopiero 23 lata. Daj sobie i facetowi czas (np. 2 lata) na podjęcie ŚWIADOMEJ decyzji o dziecku. Co się tak spieszysz? Młoda jesteś. Naciesz się życiem, wycieczkami, imprezami, wyjazdami. Jako młoda matka będziesz "uziemiona" na lata. Twój facet podobnie.

Gość mona-lisa
Dziewczyno lepiej się opamiętaj i to szybko. Nie chodzi o to że każdy Cię tu beszta bez powodu ale Ty zachowujesz się bardzo egoistycznie. Ty chcesz dziecko i już jak jakąś zabaweczkę a facet ma się dostosować i koniec. A nie pomyślałaś że on naprawdę nie jest jeszcze gotowy na takie zobowiązanie i odpowiedzialność???? Potem będziesz narzekała że Cię zostawił i dziecko będzie widziało tatusia od święta. Ciekawe jak sobie poradzisz jak trzeba będzie zarobić na utrzymanie tego dziecka, na pieluchy, zupki i lekarstwa. Dziecko to ogromna odpowiedzialność a Ty najwyraźniej wogóle nie zdajesz sobie sprawy co to znaczy. Z całą pewnością sama nie jesteś gotowa na dziecko.