Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ala_Bez_Kota

dlaczego FACET zdradza?

Polecane posty

gdy chcemy się często bzykać lub bzykać się "wymyślnie" - zdrada, zdrada - bo żona go nudzi, zdrada - żona nie rozumie, zdrada - bo utyłyśmy, zdrada - bo za dużo czasu poświęcamy dziecku, zdrada - bo żona go nie rozumie, nie wyglądamy tak jak kiedyś - zdrada, bo biedny nie może się rozwijać - zdrada.... k.rwa mać! Baba powinna siedzieć jak na szpilkach.... nadskakiwać, chwalić, głaskać po jajach, bo w innym przypadku - ZDRADA będzie uzasadniona... a kobieta zdradza, bo.... i każdy odpowie "Bo k..wa!

Gość ljfljhl
Kopnąc w dupe i już.Tak samo myśle jak Ty.Ciągle nadskakiwać.? My też chcemy żyć!

Gość Tez ALA
...i tak k...wa trzymać! nie dać się!

ale najgorsze jest to, że ludzie tak myślą (przynajmniej na kafeterii ;) ) Poczytajcie niektóre wątki o zdradach. A czy ja mogę zdradzić, bo mój mąż nie wygląda jak przed ślubem i utył? :)

Gość Klara z kotem i cygarem
Tak. Mężczyznom trudno dogodzić. Ale pocieszcie się drogie Panie, iz oni sa analogicznie narażeni na nasze zdrady. Ponieważ. Notorycznie dłubia w nosie, nie raczą wychodzic z pokoju gdy mją ochote popierdzieć, chodza w tym samym t-shircie kilka dni i jedynie perspirantem pachy malują na biało. Ze skarpetami jeszcze gorzej, chyba że cuchną z daleka to dla świetego spokoju. na prace domowe maja alergie, wiecznie głodni, zmęczeni. Siedza godzinami przed monitorem albo uciekają robic cokolwiek byle nic nie robić. A my mamy cały dom na głowie , dziecko/ci, i pamietac musimy o wszystkim, bo dla nich prawie wszystko co ich bezposrednio nie tyka jest zbędne. A w sypialni. Mniemanie wysokie o własnych mozliwosciach kurzem pokryło sie z dawna. Nic tylko dac bez łeb. Ale gdyby nie oni, nie byłoby na kogo narzekac, czyż nie? Pozdrawiam świątecznie...